Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
Другата седмица много машинки. Засега хвърлих око на мини зегето и двойната шлайф машинка. От пневматичните част ги имам, а шлайфа, бормашината и тресчотката засега ги пропускам
themask - специалист
kozl написа:
themask написа:
Chefo, докато има балъци, ще има и бизнесмени - просто е :)
Да просто е ала за простаци. Бизнесмен, който нарича клиентите си балъци е прост...бизнесмен :roll:
Е, могат да се нарекат "неинформирани", "почитатели на марката" или каквото там избереш, но да си купя лидълското зеге с 20 лева отгоре на цената в магазина... аз това го наричам глупост - такава, от която някои се възползват. Помня едно време как чешките пивовари бяха решили да вдигнат цената на бирата с 2 стотинки. Е, чехите се възмутиха и спряха да купуват бира за 2 седмици. Познай дали производителите не преосмислиха ценовата си политика. А на тоя пич с "дублирания" подарък като му станат множко дублираните подаръци и той ще се замисли.
Айде стига съм спамил.
:partyman:
klomo - специалист
Какво толкова се възмощавате?
Като се разхождате по улицата, на колко мислещи хора попадате? Сжколко нагли, глуповати на вид и поведение се разминавате?
Българският народ е прост, неграмотен и дребнав. Перфектните качества на бавноразвиваща се нация.
Елементарно възпитание за почти всички българи е мисия невъзможна. Само като гледам как ходят по улицата и се сещам ,че тези имат и книжка за автомобил ме хваща страх.
Няма я държавата, защото го няма народа.
etconev - специалист
За всичките им ли нехранителни продукти важи правото, че може да се върнат до 30 дена. Примерно ако си купя бинокъла, който сега е пуснат, дали, ако не ми хареса, ще мога да върна и има ли гаранция, че никъде не пише?
Гост - специалист
klomo написа:
Като се разхождате по улицата, на колко мислещи хора попадате? Сжколко нагли, глуповати на вид и поведение се разминавате?
Българският народ е прост, неграмотен и дребнав. Перфектните качества на бавноразвиваща се нация.
Елементарно възпитание за почти всички българи е мисия невъзможна. Само като гледам как ходят по улицата и се сещам ,че тези имат и книжка за автомобил ме хваща страх.
Съгласен съм. Неграмотен е. И поста ти го доказва донякъде. Не се възмОщавй.
Гост - специалист
etconev написа:
За всичките им ли нехранителни продукти важи правото, че може да се върнат до 30 дена. Примерно ако си купя бинокъла, който сега е пуснат, дали, ако не ми хареса, ще мога да върна и има ли гаранция, че никъде не пише?
Пише го на сайта им.http://www.lidl.bg/bg/Client_information.htm
Връщаш го без проблем в рамките на един месец в който магазин си избереш . Само трябва да представиш касоварта бележка.
toshetozaz - специалист
klomo написа:
Възмотих се резко.
fore - майстор
Грамотни и по малко грамотни ми колеги, питане относно пневматичният флекс - имаше клип в който се показваше че е слаб и не можеше да се развърти на 10 хиляди оборота ?
cholev - майстор
Еле го те:
https://www.youtube.com/watch?v=4ajR3dJqzfA
Требва мощен компресор - и 50литра не стигат
etconev - специалист
Гост написа:
etconev написа:
Пише го на сайта им.http://www.lidl.bg/bg/Client_information.htm
Връщаш го без проблем в рамките на един месец в който магазин си избереш . Само трябва да представиш касоварта бележка.
Благодаря

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: