Най - вълнуващия въпрос зимно време.
magvt - специалист
Тия дни мисля да пробвам 50 на 50 слънчоглед и букови с идеята да утикам слънчогледа, дали ще стане според вас
georgiev.boyko - напреднал
Мога ли отново да помоля за таблицата за изчисляване на настройките и времената?

Открих 2 линк-а в темата но и двата ми дават грешка.

Предварително брагодаря!
grants - специалист
Ще стане как няма да стане. На мен ми подариха едни слънчогледови пелети - 3 годишни ,натрошени и прахоляка е повече от здравите пелети . На около 200-300 кг запрашава датчиците и иска почистване. Другото което направих е да вдигна на всички степени с по една секунда подаването защото не вдигаше повече от 55-56 градуса при зададени 65.Направо съм очарован от Greyko - то. Разхода в момента ми е 25-30 кг. за 24 часа. Работи от 6.00 до 23.00.Отоплявам около 100-110 кв, тухла с частична изолация и ПВЦ прозорци.
magvt - специалист
На мен ми вдигаха градусите и само със слънчогледа, ама прекарвах по 1-2 часа на ден през 2-3 дена в котелното, да го чистя, да забърсвам датчици и тем подобни, сега се надявам ако ги смеся поне датчика да отчита пламък и да не прави грешките с незапалване, че посред нощ не е много гот да слизаш и да го оправяш докато запали, даже съм ги пресял и махнал пепела от слънчогледовите
damyaniq - специалист
Колеги споделете на колко% Duty карате? :?:
georgiev.boyko написа:
Мога ли отново да помоля за таблицата за изчисляване на настройките и времената?

Открих 2 линк-а в темата но и двата ми дават грешка.

Предварително брагодаря!
http://www.greyko.com/1.pdf
За колегата по горе, бях го направил 150, но си го върнах на 110.
Смятам да опитам на 120, че паницата не е изцяло пълна.
Miro4774 - специалист
Как може да калибрирам механичните термо глави. По таблица излиза, че трябва да затвори на 21 градуса но не го прави когато е на позиция 3. В помещението е 22.5 градуса и термо главата все още не е затворила напълно.
VLADO66 - майстор
Няма какво да я гледаш тази таблица.Зависи каква конвекция минава през термоглавата.
filmatoplo - майстор
Кран и термоглавата от една марка ли са ,някой имат различна дължина на штифчето ,друго зависи колко е чувствителен елемента в главата ,и дали главата не и пречи нещо - перде или др.Таблиците са напътстващи .Ако имаш други глави - смени им местата .

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: