Мечтата на всяка домакиня
boqnkov - специалист
Малко раздвижване по темата. Според вас добра идея ли е фурната да иде най - в ляво и по този начин да има две колони (за хладилника и за фурната) и от там нататък да започва плота. Идеята е да има по - голям работен плот. Минуса е, че така ще загубим целия килер, който бяхме предвидили в най - лявата част на кухнята и другото е че няма да може вратата на верандата и фурната да са отворени едновременно. Не знам кое е по - ценно в една кухня? Мястото за съхранение или голям работен плот. Предложих на жената фурната да е долу и котлоните над нея и голям плот до тях, но тя не ще и да чуе за фурна долу. Няма да имаме микровълнова и смята фурната да се използва много и за притопляне и за готвене. :? :?
Svezar - специалист
То си е въпрос на вкус,но аз лично предпочитам като вляза в кухня да видя някой голям красив иноксов хладилник,а не някакъв гардероб който всъщност се оказва хладилник :idea:
boqnkov - специалист
Ето и вариантите: С и без килер.
Между другото с миялна машина необходимо ли е да има сушилня за съдове? Питам за да знам дали е удачно мивката да иде към ъгъла или целия ъгъл да си остане свободен като площ за работа.

Прикачен файл

variant 2.jpg

Прикачен файл

variant 1.jpg
iliya_i - майстор
На чекмеджетата не им е мястото под коритото на мивката. Там имаш 20 см корито надолу от плота и сифон. Премести чекмеджетата в свободно място, а под коритото шкаф с врата!
jess777 - помощник
Дааа.. с нужното осветление и повечко джаджи ще е супер :))
boqnkov - специалист
Чекмеджетата и шкафовете ги сложих ей така за пълнеж. Картинките показват грубите контури на кухнята. Май клоня към варианта с по - големия плот. Проблем ли е фурната и хладилника да са едно до друго? За осветление още не съм мислил.
swenstyle - специалист
кухнята поръчана ли е?
чета темата и гледам че нещата са се поизбистрили, но са изникнали някой компромиси, сега е момента за последно по генерално преподреждане, което или ще е по категорично по добро или категорично ще затвърди сегашното, та може ли картинка на която се вижда цялата стая, от къде се влиза и от къде минават водата и канала?, къде е ТВ и къде са прозорците?
boqnkov - специалист
Ето разположението. Реших (жената реши) да действам с вариант 1 с по - голям работен плот.

Прикачен файл

2014-08-25_BK-Floor Plan - СИТУАЦИЯ 2004 Model.jpg
shadowman - майстор
boqnkov, ти го караш по-яваш и от мен.
boqnkov - специалист
shadowman написа:
boqnkov, ти го караш по-яваш и от мен.
Ами какво да се прави... на теб ти е простено. Все пак си майстор...

Тема "Мнение за разчупена кухня" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: