• 1
  • 2
Нека намерим най-тънките цени.
viktorbozhikov - напреднал
Посъветвайте ме за акумолаторен верижен трион.Ползвал ли е някой и откъде е по изгодно да се купи?Ако има търговци направо давайте оферти. 0877100739
mitko64 - майстор
В нета има доста цени на Бош,Макита, Хитачи, Гардена, Щил и Хускварна, с батерии, без батерии,18 и 36v. За 80V не видях никъде да предлагат у нас модели. На мене ми е интересен този производител http://greenworkstools.eu/ , но само в Германия съм го срещал.
EDI - майстор
Ако искаш наистина да ти върши работа акумулаторен верижен трион, поизчакай да пуснат у нас новата машина на ДЕВАЛТ от серията ФЛЕКСВОЛТ.Иначе можеш да си вземеш спокойно МАКИТА или БОШ да речем, но по принцип нямай някакви големи очаквания.Виждал съм на живо акумулаторна МАКИТА, добре реже, бързо яде акумулатори и не може да се сравни с бензинка или електрическа.В общи линии акумулторната е за кастриш, не е за сериозна и продължителна работа.
mitko64 - майстор
Режат си сериозни дървета 80 волтовите https://www.youtube.com/watch?v=N85Ukrn9RWc , идеални са за незаконна сеч, че бензиновата се чува от километри. Дават им 150 ряза с 2Ah батерия(ама не уточняват диаметъра). Но цените на батериите са убийствени - 2Ah 200евро и 4Ah 350евро.
resistbody - майстор
Мой познат разправяше че режел с електрическа и UPS. До колко е вярна не знам, но го казвам като идея.
viktorbozhikov - напреднал
http://greenworkstools.eu/product/44518 ... m-chainsaw

Гледах тук ,но не мога да се ориентирам от къде се купува.
mitko64 - майстор
Аз пък тук https://www.globus-baumarkt.de/de/suche ... Greenworks съм ги гледал. С Hela са под една шапка. Имат филиали и в Чехия.
mitko64 - майстор
mitko64 написа:
Режат си сериозни дървета 80 волтовите https://www.youtube.com/watch?v=N85Ukrn9RWc , идеални са за незаконна сеч, че бензиновата се чува от километри. Дават им 150 ряза с 2Ah батерия(ама не уточняват диаметъра). Но цените на батериите са убийствени - 2Ah 180евро и 4Ah 250евро.
малка корекция в цените
iivanov - майстор
За такива пари може да се купи прилична бензинова машина , с показатели доста над това акумулаторно чудо .
  • 1
  • 2

Тема "Посъветвайте ме за акумулаторен верижен трион" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: