Жоре дай си бележника -6 . Проблема го реших още тогава ( ако никой не знаеше щеше да ви кажа) .Та звъннах в Натурела и ми казаха да търся тези букви ,беше много свряна платката на горелка Бурнит ,та ако не откривам буквите ( понеже говоря по телефона с тях - колко ще ме чакат)  другия вариант е да дам на късо при изключително положение - средното и горното краче на батерията ,( това жълтото ) .
 Жоре дай си бележника -6 . Проблема го реших още тогава ( ако никой не знаеше щеше да ви кажа) .Та звъннах в Натурела и ми казаха да търся тези букви ,беше много свряна платката на горелка Бурнит ,та ако не откривам буквите ( понеже говоря по телефона с тях - колко ще ме чакат)  другия вариант е да дам на късо при изключително положение - средното и горното краче на батерията ,( това жълтото ) .  Добре че са много любезни и отзивчиви от Натурела ,иначе нямаше да се оправи ,добре че го има и форума и добри и знаещи хора в него които и те помагат - благодаря.
 Добре че са много любезни и отзивчиви от Натурела ,иначе нямаше да се оправи ,добре че го има и форума и добри и знаещи хора в него които и те помагат - благодаря.   .Нямах време да питам тук защото изтървах влака 17,00.
 .Нямах време да питам тук защото изтървах влака 17,00. 
.gif)