• 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 26
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
kolcho - специалист
Чираче написа:

Даже и да е вярно, щом майстора се е съгласил да работи с тях, нещата са ясни. Как е бил принуден? Преценил е, че стават. Но впоследствие се вижда некачествената му работа.
ОК, само че отново не даваш отговор на въпроса ми защо не попиташ жалещия се дали е вярно? Защо не потърсиш обяснения и от него? Защо не го попиташ дали казаното от майстора за редуцир-вентила е вярно? Защо?
владислав pavlov - напреднал
Като си толкова "Отворен " чирачето, хайде ти оправи инсталацията, аз пък ще ти плащам по 40 лв на ден.
Чирачето да не си чеше пръстите по клавиатурата, а да се фане У работа.
За какво се регистрирах в форума,за да уборя мнението на изпечен лъжец.Да Ви покажа какви хора има тук.
kolcho - специалист
владислав pavlov написа:
За какво се регистрирах в форума,за да уборя мнението на изпечен лъжец.Да Ви покажа какви хора има тук.
Така и така си се появил за да Уборваш - би ли обяснил спокойно дали спойките, които се виждат на снимките, са направени от теб? После, ако са твои - би ли обяснил защо са с това "качество"? А ако не са твои, а дело на човека, който си изпратил на клиента си - защо поверяваш такава дейност на очевидно некомпетентен работник?
:?
zz_stefanov - майстор
владислав pavlov написа:
Като си толкова "Отворен " чирачето, хайде ти оправи инсталацията, аз пък ще ти плащам по 40 лв на ден.
Чирачето да не си чеше пръстите по клавиатурата, а да се фане У работа.
40 лева на ден са нищо за майстор, но като ти гледам майсторлъка, на 80тия лев вече нямаше да работиш при мен.
Тука хора всякакви, какво има да оборваш. Ако ще и да не ти е платено, факт е, че от ръцете ти е излязъл брак.
lexus ct200h - специалист
kozl написа:
lexus ct200h написа:
РС не обслужва цялата система. Един конвектор високо горе на стената и лирата в банята са без РС с вентилите на снимката един до друг.
lexus ct200h написа:
LazarGanev написа:
Защо се налагаше да се пълни с пропиленгликол, че не помня?
За да не спукал топлообменника при дефрост. А и РС се намира в неотопляема зона(на тавана). Лазаре, при надуване с водопровода колко секунди или минути трябва да преседи?
Аве нели РС беше на тавана :? Кой го смъкна до TV-то :?
Да, на тавана е. това там е комина. и на тавана от горе е РС.
sinfon - специалист
Здравей! Значи в края на краищата загубата на течност се оказа, че не е мистериозна? :partyman:
Моля, четете назад, пише всичко за плащането.Майстора прибра около 2700 лева за спойките и, да, спойките от снимките са предимно негови.Чирака му прокарва път в стени и бетон и пробива дупки, запоявал е също така за 40 лева на ден за близо 2 седмици, които пари нямат нищо общо с тези на майстора, който трябваше да ходи в Гърция на почивка. Тогава още го нямаше предложението за термопомпа. Старите тръби бяха 2 или 3, почти всички тръби са нови, ако има значение. Майстора със стари почти не е работил, а само с нови. През тръбите, които той нарича стари никога не е преминавала течност или каквото и да било. Тръбите бяха купени преди няколко години и седяха вътре в къщата немонтирани. Използвахме и две парчета, които бяха с колена.
ТЕЗИ СПОЙКИ СТРУВАТ ОКОЛО 2700 ЛЕВА. С други думи, за работа, топлообменник с външно климатищно тяло комплект с меки тръби и дистанционно Владислав Павлов взе общо 5000 лева още преди да си обуе гащеризона.Той постави това условие, да му се плати предварително, че не вярвал дали ще му бъде платено. Иначе отказваше да дойде да довърши започнатото от чирака му. За това дадох парите на брат ми, той да му плати пред мен, майка ми и семейството на брат ми. Както стана във филма ^ТОПЛО^.
Последна промяна от lexus ct200h на чет яну 26, 2017 3:56 am, променено общо 2 пъти.
sinfon написа:
Здравей! Значи в края на краищата загубата на течност се оказа, че не е мистериозна? :partyman:
Ами оказа се нещо като пробити яйца в стената и шапка в комина.
Темата беше започната,че навсякъде е сухо но губи вода.
Сега изведнъж всичко тече.
Тръбите са от старата инсталация където Италянеца я е правил,сега били само 2малки парчета.
Има достатъчно снимки където се виждат достатъчно стари тръби.
След като писах за линейни разширения ,Лексуса-ма аз тогава му казах.
На търговец на италианки това е речника-131000 реални,перфектна, като нова,и така с комплименти към трошляка та до нотариуса.После леле кво съм взел!
Ако се обадиш после, ще каже,кво искаш не стъга че ти я дадох на загуба, а си я карал с 250.
Това е мисленето и манталитета на тези хора.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 26

Тема "локално парно губи мистериозно течност" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: