Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
Моя малкия винтоверт мина 5-та година PABS 10.8 A1
Има още хляб в него, но и аз съм решил да взема един 12в.
Мислех да да е PBSA 12 с отделящия се патронник
но PABS 12 е 2ач срещу 1.5ач; на компернас е (другия на гризли), а и това отделяне на патронника е гъзарска работа, но на практика се ползва само ако имаш един уред, а аз имам няколко.
така че и аз се спрях на PABS-a
Малките имат недостатъка, че са с триъгълни батерии и малко е дебела ръкохватката отпред. Стария ми 10.8 има още два недостатъка- бавно зарежда батерията и ръкохватката има гума само отзад. Отпред гола пластмаса и при по студено време получавам алергична реакция (неприятно чуство в дланта). При новите е добавена гума и зареждат за час.
Обаче 'само в събота' ми звучи като да не се доредя- преди 11 и половина не мога да стигна до магазина и обикновенно тези уреди 'само в събота' свършват.
DundyTheCroc - майстор
Отдавна се оглеждам за настолна бормашина, лидълската става ли за нещо или е пълен та*ак като повечето в този ценови клас?
Chefo77 - майстор
cholev написа:
...а и това отделяне на патронника е гъзарска работа, но на практика се ползва само ако имаш един уред, а аз имам няколко.
Отделянето е много полезна екстра, когато ти трябва по-къс верт - завинтване на по-малко място. Ако не греша, когато патронника се отдели, остава шестограма - слагаш къс бит и печелиш едни 3-4 см.
itev - специалист
wscientist написа:
Ееее, супер, другата събота пускат малкия винтоверт 12V. Добре, че не се навих да го поръчвам от чужбина и да плащам сумати пари за доставка.
Къде го видяхте това? :?
Гост - специалист
Ти къде проверяваш за брошури? На сайта на Lidl си я има брошурата...
http://broshura.lidl.bg/e6242b63-aa07-4 ... l5.html#/1
itev - специалист
Благодаря!
klomo - специалист
За тези пари бормашината е без аналог. Двигателите на другите с подобна цена са 350 Вт., ако и менгемето е в цената още по добре, има стоп бутон(другите нямат). Това не е металообработваща бормашина, но за хоби работилница е удобство. Моята е на Айнхелл много големи луфтове. По удобна ми е стойка на Спарки и си слагам двигателя на оберфрезата без грам луфт, когато ми трябва.
EDI - майстор
Ако движещите възли на бормашината са направени добре и няма луфтове, идеална си е за работилницата.
fore - майстор
klomo написа:
- Моята е на Айнхелл много големи луфтове. По удобна ми е стойка на Спарки и си слагам двигателя на оберфрезата без грам луфт, когато ми трябва.
Я обясни малко по подробно за тази хватка ?

-----------

Тия от Лидл са страшни манипулатори ! Гледам в магазина две палета с новите брошури, но запечатани. Питам касиерката и единият Охранител ми се кара че Управителите казали от утре да се раздавали новите брошури.

Отидох да си купя обяд и се върнах и помолих другият Охранител да ми щипне две. Понеже го знам че е разбран и така
се сдобих с новата брошура. Та явно пак някакъв фирмен трик за зарибяване е това....

Гадовете ме изчакаха да си купя две цветни диодни крушки на В-тек и сега пускат отново тяхната цветна с дистанционното.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: