• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
С 2 леви - специалист
zz_stefanov,
Не споря с никого, впечатления и опит споделям. Пантите на входната врата пръскам всяка есен, профилактично. Нямам ядове, засега, пък хич да не е - над 100 кила е и не се е разскърцала, ами с 2 пръста се отваря и затваря... :)
hidrazin - майстор
Ники274 написа:
Снимай ми кримпвачката си хидра и гилзата която ще сложиш в случая.Поне да се науча на нещо и да видя профисионалистите с какви кримпвачки работят.
Не е нужно нищо да ти снимам. Защо? Щото в дадения случай ще мина и без тях.
Два болта 2,5 х 10мм или дори и по-дълги, две гайки, 6 шайби и ако има две пружинни шайби ще е добре.
Та имаме 2 броя болтчета с по 3 броя шайби, гайка и по една пружинна шайба.
Ся трябва ли да обяснявам по-нататък как ще се направи??? :idea:
Резултатът ще е в пъти по-добър и надежден от сукането дето предлагаш....
Та това отличава профИсионалистите, както им казваш от аматИорите.
Когато се наложи намират елегантни, лесни, надеждни, правилни, бързи ... решения.
Силно се надявам някой ден и ти да станеш такъв. Но няма да стане със спайки... :-D
:partyman:
sinfon - специалист
hidrazin написа:
Кабелите са гъвкави, многожични и нищо хубаво няма да се получи колкото и да ги сучеш около краката на бАшона..
Тогава ще отрежеш старият предпазител цилиндричното тяло и ще му оставиш краката. Те не са многожични.
Ники274 написа:
Например ти синфоне имаш ли кербовка у вас?
Имам клещи. Имам и обувки.
krasi92 написа:
Пробвай преди да ръсиш некомпетентни мнения.С WD 40 като напръскам без да разглобявам втулките карат по 2 сезона.Има и грес която не лепи прах но на теб едва ли ти е ясно това.
Пробвал съм. Смазвал съм пантите на вратата. След 2 седмици пак скърца. Слагам графит и млъква за година. WD40 изтича и се изпарява. Остатъкът съдържа много малко масло. Втулката се пълни да попие с тънко масло.
hidrazin написа:
Два болта 2,5 х 10мм или дори и по-дълги, две гайки, 6 шайби и ако има две пружинни шайби ще е добре.Та имаме 2 броя болтчета с по 3 броя шайби, гайка и по една пружинна шайба.:
А можеш просто да разпробиеш 1 болт през средата, да мушнеш проводника и башоня и да завиеш гайката, която ще ти стегне и двете. Малък проблем - болчето ти ще ръждяса, тогава контакт - айна-майна.
hidrazin - майстор
[quote="sinfon"Тогава ще отрежеш старият предпазител цилиндричното тяло и ще му оставиш краката. Те не са многожични.[/quote]
Малоумника си е малоумник и такъв си остава завинаги.
Всяка допълнителна връзка е силно нежелателна. Еле пък спайка.
P.S. Ти си провери сифона дали не е запушен и не се занимавай с неща от които не разбираш. :lol:
sinfon - специалист
hidrazin написа:
Малоумника си е малоумник и такъв си остава завинаги.
Всяка допълнителна връзка е силно нежелателна. Еле пък спайка.
Да, така е. Но да усучеш краката на стария и на новия е също толкова малоумно, колкото да сложиш ръждясал болт с шайби и да се чудиш защо се запали после. Малоумник очевидно си ти с твоите болтове. Можеш да вземеш 2 кабелни обувки и да ги смачкаш с клещите и готово.
hidrazin - майстор
Така е. Също както че ти винаги ще ревеш защо ти е малка заплатата. И правилно, че ще бъде винаги малка.
Ноооо... така е устроен светът. В случая - правилно.
P.S. Ааааа... да не забравя. Това със смачканите кабелни обувки е поредното малоумие. Твое, естествено...
sinfon - специалист
hidrazin написа:
Ноооо... така е устроен светът. В случая - правилно.
В кой правилен свят вместо кабелна обувка, ползваш ръждив болт и ръждива гайка, за да свързваш проводници?
hidrazin - майстор
sinfon написа:
В кой правилен свят вместо кабелна обувка, ползваш ръждив болт и ръждива гайка, за да свързваш проводници?
Ти наистина си много, ама много зле... Ръждясал ти е мозъка - по рождение.
sinfon - специалист
hidrazin написа:
Ти наистина си много, ама много зле... Ръждясал ти е мозъка - по рождение.
Те болтовете от железарията защото не ръждясват, нали така? Вземи се поправи, спри да ръсиш тъпотии и прати човека за 2 кабелни обувки в железарията. Няма да го събори финансово - струва 20 стотинки двете.
hidrazin - майстор
sinfon написа:
...спри да ръсиш тъпотии ....
ТУК - даже и аз не моа го каза по-точно. :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Незнаен елемент в печка за баня Теси" | Включи се в дискусията: