• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
dextrofer - помощник
Здравейте, имаме вградена пералня в кухнята, но трябва през 1-2 месеца да я вадя, и да пръскам с разни отровни препарати, а сме с малко дете.
Отвън на терасата имаме сушилня, мисля че е кондензацонна, та въпросът ми е ще има ли ефект ако изкарам пералнята навън, а вкарам сушилнята.
Или да изритвам всичко на терасата и да се свършва.
Благодаря.
Chefo77 - майстор
Изритай всичко на терасата. На сушилнята пък хич няма да И хареса под плота. Особено ако е без термопомпа.
kolev_k - специалист
Амчи облепи стената зад пералнята с фибран,стиропор или друг термоизолационен материал да не прави конденз.
Chefo77 - майстор
А дали точно така няма да увеличи конденза?
MASTER - специалист
Пералня, сушилня - нямат място в къщи. Моите са в мазата, също както и на 95% от населението на Германия.

Щом имаш място на терасата - всичко навън, само вземи мерки да не замръзват.
dextrofer - помощник
Терасата е остъклена, при минус 20 навън, на терасата е около 5 градуса, което мисля че няма да е проблем.
Решено е.
Всичко навън.
Благодаря ви.
Kokar - специалист
Колега, сложи тук-там по някой влагомер, за да имаш представа какво се случва.
kolev_k - специалист
Chefo77 написа:
А дали точно така няма да увеличи конденза?
И как точно ще увеличи конденза?Същия се получава в-у студена стена,студена бира и др.студени работи.Ако залепи изолацията плътно,как аджеба влагата ще има достъп до стената?
preslav - майстор
dextrofer написа:
Терасата е остъклена, при минус 20 навън, на терасата е около 5 градуса, което мисля че няма да е проблем.
Решено е.
Всичко навън.
Благодаря ви.
MASTER хубаво те е предупредил, да кажа и аз за да не си скубеш косите!
Честно не знам какво е това остъкляване на тераса, което при -20 навън държи 5 в терасата - имам кофти наблюдения в тази посока.
  • 1
  • 2

Тема "Мухъл" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: