Ама както казва колегата, друг начин няма. Освен да влизаме в банята приведени
 Ама както казва колегата, друг начин няма. Освен да влизаме в банята приведени   ама този вариант хич не ме устройва. Та, ще се кърти...
  ама този вариант хич не ме устройва. Та, ще се кърти... Ама както казва колегата, друг начин няма. Освен да влизаме в банята приведени
 Ама както казва колегата, друг начин няма. Освен да влизаме в банята приведени   ама този вариант хич не ме устройва. Та, ще се кърти...
  ама този вариант хич не ме устройва. Та, ще се кърти... .. що да чакаме, като гарантирано ще се напука на връзката между зоната на която е сложил мрежата и ръба на окъртената мазилка..Гарантирам го, защото правих абсолютно същото упражнение преди две седмици и връзката между мазилката и шпаклованото с теракол вече е напукана. Условието за разнородните материали... Шпакловки сме цяла една стена с микропукнатини в стара мазилка без да е къртено нищо по нея. Мрежа навсякъде залепена и шпаклована с теракол с фибри и цялостна шпакловка 2мм сатен отгоре. Пукнатините се появиха на същите места след 10дни..
.. що да чакаме, като гарантирано ще се напука на връзката между зоната на която е сложил мрежата и ръба на окъртената мазилка..Гарантирам го, защото правих абсолютно същото упражнение преди две седмици и връзката между мазилката и шпаклованото с теракол вече е напукана. Условието за разнородните материали... Шпакловки сме цяла една стена с микропукнатини в стара мазилка без да е къртено нищо по нея. Мрежа навсякъде залепена и шпаклована с теракол с фибри и цялостна шпакловка 2мм сатен отгоре. Пукнатините се появиха на същите места след 10дни.. 
 А има и много по елегантно решение което у нас не се ползва и не съм виждал. Там не слагат над вратите щурц и касата е до тавана като от горе над двата метра е сложена табла или ако е сервизно помещение без прозорци от горе слагат стъкло. И това им е стандартно строителство. Довечера ще накарам жената като се прибера да удари една снимка и да я прати. При него щом е за баня е идеално решение.Кеф ти термопанел кеф ти джам от горе.
  А има и много по елегантно решение което у нас не се ползва и не съм виждал. Там не слагат над вратите щурц и касата е до тавана като от горе над двата метра е сложена табла или ако е сервизно помещение без прозорци от горе слагат стъкло. И това им е стандартно строителство. Довечера ще накарам жената като се прибера да удари една снимка и да я прати. При него щом е за баня е идеално решение.Кеф ти термопанел кеф ти джам от горе. Понеже в това помещение(бъдеща баня) ще се влиза от нещо като преходен хол. Имам предвид, че не знам дали ще изглежда добре като се изкърти до тавана, но и това си е вариант, който заслужава да се обмисли
 Понеже в това помещение(бъдеща баня) ще се влиза от нещо като преходен хол. Имам предвид, че не знам дали ще изглежда добре като се изкърти до тавана, но и това си е вариант, който заслужава да се обмисли  Със стъкло май няма да стане.
 Със стъкло май няма да стане.Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: