• 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 70
Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
А верно. Говорех за газовия. Има ги и двата в момента
tntcom - специалист
Аз взех от ъгловия патронник за верта14.4. На първо четене е добър. Плътен и тежък. Стърже отвътре. Нормално ли е зъбчатките да са сухи.
Някой случайно да го е отварял?
cholev - майстор
Винтовете, които взех се оказаха под торкс. Веднага се засилих за още един комплект. 5х60 бяха свършили, но взех от другите размери. Кръстатите pz,ph над 4х30 са извращение. Торкса е друга бира
wscientist - специалист
tntcom написа:
Аз взех от ъгловия патронник за верта14.4. На първо четене е добър. Плътен и тежък. Стърже отвътре. Нормално ли е зъбчатките да са сухи.
Аз го отворих именно за да го смажа. Заводска грес почти нямаше. Обаче доста биене има моят. Зъбните колела са запресовани несъосно към валовете...
Взех и ъгловата приставка за битове. И тя има доста биене на входящия вал.
gamencerista - специалист
Някой иска ли да си продаде гедорето, че пак го изтървах :cry:
tntcom - специалист
wscientist написа:
tntcom написа:
Аз го отворих именно за да го смажа. Заводска грес почти нямаше. Обаче доста биене има моят. Зъбните колела са запресовани несъосно към валовете...
И примен е така с биенето. А каква трябва да е греста, предполагам високо-температурна въпреки ограничението до 500об/мин.
Такава за риболовните макари имам туба и половина, дали е подходяща за случая?
wscientist - специалист
tntcom написа:
wscientist написа:
tntcom написа:
И примен е така с биенето. А каква трябва да е греста, предполагам високо-температурна въпреки ограничението до 500об/мин.
Такава за риболовните макари имам туба и половина, дали е подходяща за случая?
Мисля, че ще ти свърши работа. Не мисля, че високотемпературна за тези макс. обороти е необходима.
kr1100 - майстор
wscientist написа:
tntcom написа:
Има такъв боклук от 2005/6 г купен от Германия. Явно за толкова години нищо не се е променило. Същата история без грес и бой на патронника.
kr1100 - майстор
gamencerista написа:
Някой иска ли да си продаде гедорето, че пак го изтървах :cry:
Ако имаш желание мога да те уредя с 1 Манесман 215 части
tntcom - специалист
Корубата е плътно запечатана. Отливките са толкова прецизни без мустаци, че не можеш да разделиш двете половини. Няма игра или фуги, толкова е качественна външната сглобка. Единствено успях със скалпела да ги разтворя и грес имаше зелена на цвят, но много оскъдна.

Изображение

Зъбчатките са доста груби за специализирана грес, така че я омазах с обикновенна.

Изображение

След това металът спря сухото триене, но остана паразитен шум от триенето на осите в плътния корпс от пластмаса. Предполагам че с времето и той ще утихне, но тогава може би и ще се появат по-осезаеми луфтове в осите.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 70

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 3" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: