• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
ktamara - специалист
Гледах в нета, че в Русия се предлагат аудио розетки на Legrand и Schneider Electric.

Изображение

Има ли някой идея къде в София мога да намеря подобно чудо?
Fori - специалист
В сайта на Шнайдер има техни представители , може да се поръчa при тях, иначе това на снимката прилича на Unica.
Антония - специалист
Вносители на Legrand са Топ Груп -- шоурумът им е на Бистришко шосе 17, имат всякакви екстри изложени и твърдят, че внасят по поръчка.
BanoTheWolf - специалист
А някой може ли да ми разясни какво представлява тази аудио розетка :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Мммм нещо като контактите на гърба на компютъра. Вързана в мрежа и дава достъп до тоци различни :? .
brum - майстор
Като цяло идеята е да можеш да си закачаш озвучителни тела (тонколони) към нея, без да ти се мотаят кабели навсякъде.
ssi - специалист
Вярно ли имаш такива на компа??? Това ще да е компютър с доста мощно крайно стъпало :-)
Точно тази розетка (на снимката) се използва най често когато си предвидил да си правиш домашно кино и да не се спъваш в кабелите. Слагаш където ще ти бъде усилвателя, прекарваш кабелите в стените и там където си белязал да са ти колоните, слагаш пак такава розетка.
Почти всяка тонколона има същите на гърба си.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Принципът е същият!
ktamara - специалист
ssi написа:
Вярно ли имаш такива на компа??? Това ще да е компютър с доста мощно крайно стъпало :-)
Точно тази розетка (на снимката) се използва най често когато си предвидил да си правиш домашно кино и да не се спъваш в кабелите. Слагаш където ще ти бъде усилвателя, прекарваш кабелите в стените и там където си белязал да са ти колоните, слагаш пак такава розетка.
Почти всяка тонколона има същите на гърба си.
Така, така. Точно това ми я и моята идея, кабелите са зад гипсокартона
mitcd - специалист
n_a написа:
Принципът е същият!
Не е щото няма нищо общо с компа.Това са щипки точно за лява и дясна тонколона + и -.Става например и за заведение(ако има и капачка за навън) или вътре като изход на скритите кабели.Е то ако искаш може и за лампа на ~220 да ги използваш :-D ,но не е това предназначението им.Трябват ми 4 броя,ако някой знае в Плевен къде ги има да драсне.
  • 1
  • 2

Тема "Аудио розетка, откъде?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: