• 1
  • 2
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
kozl - майстор
Прикачен файл:
Katarama prezramka.jpg
Katarama prezramka.jpg (99.53 KиБ) Видяна 1476 пъти
Е тва ся как да го поправям :?
1. Най-лесния вариант - с пръстен за ключодържател. Ма нема да се врътка :roll:
2. С финна пила оформяне легло и зегерка :?
3. С финна пила запилване на конуса и ако мога да вмъкна федер шайба по размер :?
или..............
lyubohar - майстор
В кинкалериите и галантериите продават подобни карабини за колани за куфари,чанти.
Може да купиш две еднакви и да ги смениш.
Е,може и да се ремонтира за спорта.
Обикновено са от цинк и не са трайни.
chapara - майстор
lyubohar написа:
Обикновено са от цинк и не са трайни.
Чак пък цинк :? , по скоро китайски цам :-D , но наистина подмята е решението :wink:
lyubohar - майстор
Във всеки случай в състава на ЦАМ влизат мед и алуминий,които са по скъпи от цинка.
А китайския ЦАМ нямам представа от какво е.Вероятно-боклук.
:partyman:
kozl - майстор
А дали няма карабини от неръждавейка :?
Чираче - майстор
И без това е за хвърляне. :lol: Опитай с чук да приплескаш втулката, колкото да се върти подвижната част. Ако е от цам, може и да се счупи. По тоя начин съм ремонтирал такова нещо, но желязно.
kozl - майстор
С чук няма смисъл, защото уширената "шапка" на оста се е изпилила на конус и този конус отново ще отвори втулката.
preslav - майстор
kozl написа:
С чук няма смисъл, защото уширената "шапка" на оста се е изпилила на конус и този конус отново ще отвори втулката.
Ако е за спорта аз бих изпилил "шапката", после подходяща резба, шайба, гайка, развалцоване или залепяне.
8180 - майстор
preslav написа:
Ако е за спорта аз бих изпилил "шапката", после подходяща резба, шайба, гайка, развалцоване или залепяне.
Май ще дойде късо.

А защо не аксиален отвор, винт (евентуално с шестостен за навиване) и широкопола шайба под втулката. Ако се фиксира винта към карабината евентуално с гайка, ще може и да се върти.
Май сложно го написах.
По ред: глава на винта - широкопола шайба (по-широка от втулката) - гайка за затягане към карабината - отвор с резба в карабината.
  • 1
  • 2

Тема "Поправка на презрамка за чанта" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: