Всеки /всички/ коефициент се умножава по нещо
.....той Е част от нещо..... 

gogo7777 написа:Всеки /всички/ коефициент се умножава по нещоКПД e коефициент, който изразява съотношението на изходящата мощност към входящата. Умножаваш входящата по КПД-то на устройството и получаваш изходящата. Делиш изходящата на коефициента и получаваш входящата. Делиш изходящата на входящата и получаваш КПД......той Е част от нещо.....
toolegittoquit написа:Ето затова е форума.gogo7777 написа:Всеки /всички/ коефициент се умножава по нещоКПД e коефициент, който изразява съотношението на изходящата мощност към входящата. Умножаваш входящата по КПД-то на устройството и получаваш изходящата. Делиш изходящата на коефициента и получаваш входящата. Делиш изходящата на входящата и получаваш КПД......той Е част от нещо.....
Keresteliev написа:Не е зле да се припомни какво се учи в VII клас по физика!Браво на Тролпад !!! Явно е минал от 6-ти в 7-ми клас.
hidrazin написа:[....Примерно - кой по дяволите е тоя малоумен даскал дето му е дал диплома за 8-ми клас???А можеш ли да станеш бакалавър без да имаш диплома за 8-ми клас?![]()
maleeeestrax написа:Не знам какви документи изискват за бакалавър.Аз съм магистър.Лична карта и ЕГН.![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: