• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
mermaidbyheart - помощник
preslav написа:
mermaidbyheart написа:
preslav написа:
285 лв. наведнъж може да ти се виждат много, но 45 лв. на месец са по-малко от кутия цигари на ден - разбрах го по трудния начин, след като си прехвърлих сам десетина 3 часови касети при това със съмнително качество.
С две думи за качествено прехвърляне ти трябва качествен кепчър и софтуер на пари подобни на тези за прехвърлянето на 6 касети, трябват ти и 180 часа свободно време, а после ще си имаш кепчър, който може и да успееш да продадеш, но в общия случай ще спре да работи в нечии приятелски ръце (моят случай).
Имаш избор.
По принцип си прав, но кой е казал че като прехвърля касетите capture-а няма да ми трябва? За цигарите си прав, но аз не пуша, заклета непушачка съм, тъй че в случая това не е от значение...Освен това 6 касети са само домашните записи. Не броя другите които са 8-9 и са оригинални купувани от магазин... Така че общо се събират към 20, че и повече. Въпросния capture ако е този на който са пускани картинки и линкове тук в темата т.е като кабел с usb изход от едната страна и чинчове от другата, в ebay рових снощи (аз ровя в британския ebay - ebay.co.uk) и там го има по кажи-речи десетина паунда, което е 20-тина лева. Сега колко е качествен е друг въпрос, но на мен качеството не ми трябва да е HQ/HD така или иначе, важното е все пак да става за гледане, пък другото...а и на мен проблема ми е че не мога да намеря capture за win 10 (PC-то ми е уиндоус 8-ца ама не е излязло нещо в предишния коментар), все за до уиндоус 7 намирам... А един горе-долу качествен видео плеър е около 40-50лв на старо, защото не знам някъде да продават нови в някой магазин. Тоест ако сложим 50лв плеър, плюс да речем айде да не е 20, а 50лв capture става общо 100лв което е доста по-приемлива цена..... Не знам ще си помисля какво да правя, а и чакам обаждане от въпросното фото където ми прехвърлиха първата касетка да ми кажат дали биха могли да ми направят отстъпка...
Това пък е 160 лв. - http://audiozavar.com/archives/20316 колко е налично, колко не е друг въпрос - има много подобни устройства на подобна цена, да не говорим за комбинираните, в които слагаш касетата от едната страна, а от другата диска и си сипваш питието.

Аз точно такова комбинирано смятам да потърся ама нито знам как се казва видео плюс двд ли, нито знам къде да търся...но ще поровя и дано намеря нещо...
preslav - майстор
mermaidbyheart написа:
preslav написа:
mermaidbyheart написа:

По принцип си прав, но кой е казал че като прехвърля касетите capture-а няма да ми трябва? За цигарите си прав, но аз не пуша, заклета непушачка съм, тъй че в случая това не е от значение...Освен това 6 касети са само домашните записи. Не броя другите които са 8-9 и са оригинални купувани от магазин... Така че общо се събират към 20, че и повече. Въпросния capture ако е този на който са пускани картинки и линкове тук в темата т.е като кабел с usb изход от едната страна и чинчове от другата, в ebay рових снощи (аз ровя в британския ebay - ebay.co.uk) и там го има по кажи-речи десетина паунда, което е 20-тина лева. Сега колко е качествен е друг въпрос, но на мен качеството не ми трябва да е HQ/HD така или иначе, важното е все пак да става за гледане, пък другото...а и на мен проблема ми е че не мога да намеря capture за win 10 (PC-то ми е уиндоус 8-ца ама не е излязло нещо в предишния коментар), все за до уиндоус 7 намирам... А един горе-долу качествен видео плеър е около 40-50лв на старо, защото не знам някъде да продават нови в някой магазин. Тоест ако сложим 50лв плеър, плюс да речем айде да не е 20, а 50лв capture става общо 100лв което е доста по-приемлива цена..... Не знам ще си помисля какво да правя, а и чакам обаждане от въпросното фото където ми прехвърлиха първата касетка да ми кажат дали биха могли да ми направят отстъпка...
Това пък е 160 лв. - http://audiozavar.com/archives/20316 колко е налично, колко не е друг въпрос - има много подобни устройства на подобна цена, да не говорим за комбинираните, в които слагаш касетата от едната страна, а от другата диска и си сипваш питието.

Аз точно такова комбинирано смятам да потърся ама нито знам как се казва видео плюс двд ли, нито знам къде да търся...но ще поровя и дано намеря нещо...
Последно гледах в Технополис - колкото по-китайско е, толкова по-истинско!
Не вярвам и в Техномаркет да няма, само да си подадеш носа и ще те засипят с предложения - само казваш какво искаш да правиш, а аз понеже съм по-нахален бих си носил една касета и няколко диска, записваш 15 мин. и сравняваш качество.
mermaidbyheart - помощник
preslav написа:
mermaidbyheart написа:
preslav написа:

Последно гледах в Технополис - колкото по-китайско е, толкова по-истинско!
Не вярвам и в Техномаркет да няма, само да си подадеш носа и ще те засипят с предложения - само казваш какво искаш да правиш, а аз понеже съм по-нахален бих си носил една касета и няколко диска, записваш 15 мин. и сравняваш качество.
Аз точно днес звънях в Технополис (Кюстендилския), но там ми казаха че нямат такова устройство. Ще звънна в някой от софийските да попитам. Иначе благодаря много за помощта!!!
preslav - майстор
mermaidbyheart написа:

Аз точно днес звънях в Технополис (Кюстендилския), но там ми казаха че нямат такова устройство. Ще звънна в някой от софийските да попитам. Иначе благодаря много за помощта!!!
За съжаление и аз не намирам нещо подобно из сайтовете на Технотата, което не значи, че никъде няма - явно модата им умира и скоро касетите ще си ги въртим на молив.
Виж ги и тези паяци колко са актуални - http://www.philips.bg/c-p/DVDR3512V_12/-
Lisko - майстор
Аз подкрепям да си свалиш касетите сама, но не виждам какъв е аджеба въпросът. Кепчър ясно. Но с плеъра какво правим? Той е голям и ако се праща отнякъде ще струва за транспорта. Не може ли да се намери отнейде назаем?
hidrazin - майстор
mermaidbyheart написа:
...Работата е там, че във фотото искат 15лв на час ....
Ми просто смени фотото... Интернет нямаш ли? Ето какво ми изплю на първо четене:
VHS-DVD:7 лв. на диск със цената на носителя до 2 часа При по-големи количества - отстъпка!
Демек ти излиза по 3,5 кинта на час заедно с подложката.
Тези 20 часа ще ти излязат много под 100 лева дори и ако прибавиш куриерските услуги.
А тези кепчъри от по 10 паунда ... стават само да замеряш гарги с тях.
И за да не се сметне че рекламирам това студио - ето и още:
Цена - 3.00 лв. за час или 8.00 лв. за една касета(180 min).За количества над 5 броя-отстъпка.
:partyman:
P.S. Да ти имам проблема... На мен ми предстои прехвърляне на цифров носител от 8мм кинолента... :shock:
toolegittoquit - майстор
Аз съм прехвърлял касети. Кепчъра ми струва 25лв. Видеото го взех на заем. Касетките без това не са с особено качество. Ако някой иска по-добро качество, взима някой стар TV тунер на PCI слот, той има компонентен вход, звука през Line In на PC-то и едно програмче - дори VLC го може..място на харда..и записваш.
hidrazin - майстор
toolegittoquit написа:
Аз съм прехвърлял касети.
1.Едно е да прехвърляш касети (или друг носител). 2.Друго е да ги прехвърляш както трябва.
Второто е несъвместимо с твоите познания и възможности...
Ай лека ... :-D
toolegittoquit - майстор
hidrazin написа:
1.Едно е да прехвърляш касети (или друг носител). 2.Друго е да ги прехвърляш както трябва.
Второто е несъвместимо с твоите познания и възможности...Ай лека ...
Млъквай. Ти ще ми кажеш на мен какви са ми възможностите, комплексар такъв. Аз като видях качеството на "професионално" записаните касети в студио и ми падна ченето. Такива касети ако ще са, няма да има разлика между кепчър за 20лв и кепчър за 200лв.
И не ми викай лека.

Потреблителят получи 4-то предупреждение и профилът му е спрян.
hidrazin - майстор
toolegittoquit написа:
И не ми викай лека.
Дечко, лека ... :-D
Абе ти да не се приемаш на сериозно???
P.S. "Млъквай!" се пише с удивителна накрая и без интервал.
И това ще го казваш на мама.. А тя такъв шамар ще ти отпере, че поне три деня ще ти е червена тиквата... :lol:
P.S.2. Не си прехвърляйте архивите като Тролпад!
То момчето не е много наясно кое как ...
В противен случай - на ваша, не много разумна отговорност. :shock:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11

Тема "Прехвърляне от видио касета на лаптоп" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: