Тази тема е за мечтатели философи и изобретатели.
infomar
Просто не е за вЕрване до къде ни докара "демокрацията"...



Надявам се и вярвам, че използването на този софтуер ще бъде по закон. Всички би трябвало така да гледат на него, а не да се притесняват, че се използва за други нужди. Било е в миналото, надявам се в бъдеще да не се случва. По-добре да сме по-сигурни, дори някъде да минем границата – да го използваме не както трябва. ............
. заяви Радев пред журналисти в Европейския парламент в Брюксел.
Коментарът му е по повод новопридобития от ГДБОП софтуер за следене на разговорите в мобилни приложения като “Вайбър”, “Фейсбук Месинджър”, “УатсАп” и др.

Аз вярвам, че няма да се използва за други цели. Браво!!! Така трябва. Отивам да монтирам една камера в спалнята, нека гледат, може да научат нещо :shock:
shotik - майстор
Ще дойде време и чипове да слагат на хората , царо нали така каза, че трябва да сменим чипа !
Плюе се по ДС , след време ще плюят и тези ,които са сега .
tsenkov - специалист
г-н индивид/не мога да ви нарека човек/ има ли нещо което да не изкривиш в удобна на плащащите ти? аман от тролове.
DundyTheCroc - майстор
Колко е читав софтуера и за какво ще се ползва тепърва ще разберем. То и преди се слухтеше с други средства, въпросът е с какъв положителен ефект за обществото? МВР са получили хиляди разрешения за слухтене, на база на събраната информация са започнали няколко дела, обаче няма и един осъден. Някак се налага извода, че събраната информация се ползва за други цели...
Andri01 - майстор
Да му мислят бандитите и "играчите" ! Мене като ме слушат,най-много да научат телефона на любовницата! Голям праз! Нормалния човек ,мисля,че няма от какво да се бои!? Е,сега ще почнат:"личната свобода,неприкосновеност..."! Ако това помогне да се намали контрабандата,наркотиците,тероризма-ок! Но винаги ще има и недоволни,както във всяко нещо.
tsenkov - специалист
Това е опорката за тая седмица. Смес от истини и още повече лъжи.

Тема "Колкото повече ви следим и слушаме, толкова по-добре !?!" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: