valentino76bs написа:Човек не ми ги чертай тези безполезни схеми няма ток и дтз няма да падне , толкоз!Ай лягам ,че бях нощнаСпоред кой закон няма да мине ток през дзт-то ?

И тая тема се отметна от въпроса, не и без мое участие.
Сори за офтопика.
valentino76bs написа:Човек не ми ги чертай тези безполезни схеми няма ток и дтз няма да падне , толкоз!Ай лягам ,че бях нощнаСпоред кой закон няма да мине ток през дзт-то ?
nikolov333 написа:Никой не говори за замостена нула, а за ДТЗ монтирана според изискванията в работеща инсталация по системата T-NC-S без включени консуматори в токовия кръг на защитата. Клип и аз мога да ти направя, но когато ми свърши почивката..Ми аз за какво говоря? Виж как е начертана схемата горе!Разкачи изхода и замости с един проводник изхода и входа на нулата ако щеш и изхода и входа на фазата се тая!
nikolov333 написа:В случая не става дума за замостена нула, а за докосване на защитния и нулата в контактния излаз на токов кръг защитен с ДТЗ.. В момента съм замостил с едни бири, под чадъра на плажа..Чакай, чакай стига сте въртели дупетата,след нея веднага той контакта може и да ти е на 3
nikolov333 написа:..Значи продължаваш да твърдиш, че ДТЗ без свързан консуматор не би трябвало да изключи, ако обединиш нулата и защитния, след нея. Така ли?След нея пише не след кабела и!!! Ей!
Ако човека беше започнал да пита в по-ранен период, нямаше да има проблем с жена си заради необходимостта от допълнителни кабели и евентоално ДТЗ Si..
Пералнята или сушилнята заедно с бойлер на един кръг също не са препоръчителни..
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: