Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Имайки предвид времето, с което разпологам, май ще се спра на лесния вариант. :-D След година две ще се прави шпакловка наново и така. Благодаря за коментарите.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Дупчиците са от боядиването. Оставил си мехурчета, които при съхнене се пукат и ...
Ще разкараш дупчиците и ще започне да те дразни калпавата шпакловка (която си е вижда)...
Пак казвам, заеби и гледай други неща
nautilus33 - майстор
Темата е старичка, но някой мое ли да препоръча хубав бял латекс за таван? От гипскартон е, ако има значение, минат с шийтрок и прешкурен. Чудя се за този със сребърните йони, но гледам автора не е много доволен.
nautilus33 - майстор
Трябва ли да е дълбокопроникващ или всякакъв грунд може?
nikolov333 - майстор
Трябва..Не може всякакъв.. :partyman:
nautilus33 - майстор
Ясно, с дълбокопроникващ ще мина. И още нещо- понеже ще слагам первази за лед лента в ъглите, които са от стиропор, как се процедира с тях. Минавам ги с латекс(с четка) преди да ги монтирам или след това? т.е. мога ли да ги боядисам с латекс преди да ги монтирам, защото ще ми е доста по-лесно. Естествено ще мина само лицевата част.
kozl - майстор
Може и да може, но ако ги изцапаш докато монтираш после пак боя.
Не знам кви са первазите, колко прави са стените и тавана и дали нема да има видими фуги след залепяне на стиропорните профили, които пък ще трябва да запълниш. Та ако тъй пак боя отгоре и дали па да не боядисваш накрая, а не предварително :?
nautilus33 - майстор
Ми не знам. По принцип ще са бели като таваните, поне така съм решил, защото не знам ако ги боядисам цветни, дали ще си отиват със стените.
nautilus33 - майстор
Един последен въпрос- утре ще грундирам и в петък мисля да ударя първа ръка латекс. Късно ли е втората да я мина чак в понеделник, защото по-рано не мога.

Тема "Боядисване на таван с латекс" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: