• 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 106
Нека намерим най-тънките цени.
Virtex - майстор
Поредната седмица без абсолютно нищо интересно.

Явно се подготвят за "черен петък" :-D
jekasus - майстор
Virtex написа:
без абсолютно нищо интересно
Разни там парцалки има :-D
Днес се разходих в Практикер -Варна - Освен определени скъпи инструменти, се загледах и към щанда на Ейнхел - три вида батерии, няколко инструмента за тях. Конкуренцията добре действа в среден хоби-сегмент на инструменти.
Райдър, и те май имат нещо, или ще имат скоро, но техните ми идват малко дървени...
Фитилчо - майстор
Virtex написа:
Поредната седмица без абсолютно нищо интересно.

Явно се подготвят за "черен петък" :-D
:evil: :evil: :evil:

Тия вече си правят майтап. Aнглия/Германия винаги има много интересни машинки, тук за нас греда :x
dido1975 - специалист
Между другото, първоначалните ми впечатления от зегето, с неговите си ножчета, са много добри. Мощност, точност и прецизност. Може след време лазера да се отклони, но засега си е много точен. Единственото ми разочарование е че очаквах да е новата "С" серия.
cholev - майстор
Скука. Една стартова батерия другата събота. Аз я имам. Досега веднъж свърши добра работа. Преди две седмици саксото на сина не пали. Зареждам акумулатора. ц. Същия ефект. 12.5в. Та с батерията веднага запали. Извод Акумулатора дал фира. До магазина нов и всичко ок.
Една райдерска маса така си висеше на стената и ме дразнеше. Преди две години я ползвах за рязане на плочки. От тогава така събира прахта. А пък герунга го ползвам с масата за фрезата. Неудобно. Сваляш слагаш. Та 4 винта и герунга вече си има място. Стабилно стои.

Изображение
Chefo77 - майстор
Сложи му аспирация - прахосмукачка с циклон, да се включва с него, и е чук!
XpacTa - специалист
cholev написа:
Скука. Една стартова батерия другата събота. Аз я имам. Досега веднъж свърши добра работа.
Основния проблем е, че струва колкото нов акумулатор.
plamen6703 - майстор
Само на цена струва колкото нов акумулатор, иначе нищо не струва :partyman:
dundi - специалист
Здравейте! Потърсих из темите но не можах да намеря, затова ще попитам за мнение за хидравличния крик, който ще бъде пуснат на 16.11 четвъртък?
muhala - майстор
dundi написа:
Здравейте! Потърсих из темите но не можах да намеря, затова ще попитам за мнение за хидравличния крик, който ще бъде пуснат на 16.11 четвъртък?
И аз го видях. Ще го има следващата седмица. Мискя да си го купя.
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 106

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: