• 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 518
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
bmahob - майстор
Там мога да проверявам сезонно щото бая разглабям, макар че лани след 3,5тона изгорени , редовно стъргане с лопатката като товорих тая година да вида какво е почти нямаше пепел..............Другия вариант да мъча отдолу през огнището
filmatoplo - майстор
Не знам защо фабрично нямаш пружини ,може би са се страхували че ще се нагряват много ли :? Само ние двамата май още не пием щом пишем . :lol:
bmahob - майстор
Е аз съм на работа.................. :-D
Сега се допитах в сръбския форум там никой не е слагал там турболатори, но сехвалят по добри стойности на Т спрямо мойте, все повече мисля да пробвам другия комин :?
nih
Здравейте, днес най-накрая успях да вържа радиаторите и да пусна камината и всичко мина без проблеми.Едно обаче не ми стана ясно камината си има в нея разширителен съд аз също сложих в банята разширителен съд отворен и след като обезвъздуших с-мата всичко си тръгна нормално правилно ли е или е трябвало да е затворена с-ма?
След като се преместим до коледа ще споделя и повече за разход,топлина и т.н.
Не ми прие снимката дори и след като я намалих: Неуспешно преместване на качения файл.
bmahob - майстор
Щом има разширителен съд би трябвало да е затворена, при мене е така
шоп - майстор
filmatoplo написа:
Не е задължително .

+1

Виждал съм много ОИ с монтиран фабрично РС под налягане, но заварената система е с РС с връзка с атмосферата.

Всички си работят безпроблемно. Просто РС под налягане се явява паразитен и не работи.
Emoooo - специалист
Здравейте, искам да попитам запалката имали керамично покритие.Защото всички знаем че имат някакъв живот на работа. И второ колко струва само тя.
Emoooo - специалист
Благодаря filme, а имали керамично покритие или не?
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 518

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: