• 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 106
Нека намерим най-тънките цени.
gnt69 - майстор
hakama написа:
Германия ще е 5Е или повече (накуп ли ги изпращат). За превозвача вече ми е ясно. Остава гаранцията да се уточни.
Надявам се тамошните партиди да са по-високо качество :)
Слагаш в кошницата слагаш и като опре до плащането ти се изяснява само 5 евро или по 5 на бройка.. Ако не ти харесва цената не плащаш.
Иначе европейската гаранция важи за стоки които са продавани в България. За тия които никога не са идвали при нас в БГ гаранцията е при продавача откъдето са купени. Миналата седмица върнах зарядно за акумулатор купено от Румъния с касова бележка Румънска. Пари не връщат или ремонтират или подменят. :partyman:
hakama - специалист
Мерси. Освен немския Лидл - кой друг си струва?

ПП: Кой от двата модела винтоверти препоръчвате? Може и някоя друга машинка да взема?
viewtopic.php?f=57&t=57817&start=580#p897373

ПП: те пък са изчерпани (в немския). :?
zz_stefanov - майстор
cholev написа:
А дано ама надали. Единия на който КИМИ е бил полезен да си признае :-D :-D
На мен, щото и аз мисля така.
cholev - майстор
За сега съм загледал 'магарето' и плашките. Другите неща ги имам (или варианти)
Мислех сам да си правя 'магарета', но ще имам много работа по вътрешен ремонт тази (2018) година. За сега взимам едно и ако ми хареса ще направя чифт. Сгъваемо, 200кила натоварване- на картинка добре изглежда. Е 40кинта не са малко, но ще видим качеството
EDI - майстор
Добро е магарето и парите са му много добре.Конкурентите са на двойни и тройни цени.Е, като гледам, повдигането не е плавно,а степенно, но това лесно се оправя.
yanko78 - специалист
Каня се от сумати време на лидйлския винтоверт. Майстори ми работеха в къщи и казаха, че бил страшен. Всеки ден го тормозят и нямало проблеми. Досега не ми се е налагало да опра до винтоверт, но някак си ми се иска да имам. Какво ви е мнението за този който го пускат на 26?
yanko78 написа:
Каня се от сумати време на лидйлския винтоверт. Майстори ми работеха в къщи и казаха, че бил страшен. Всеки ден го тормозят и нямало проблеми. Досега не ми се е налагало да опра до винтоверт, но някак си ми се иска да имам. Какво ви е мнението за този който го пускат на 26?
И аз се каня да го взимам. Нека някой притежаващ този модел или подобен изрази мнението си относно винтоверта.
vsn - помощник
radi96 написа:
yanko78 написа:
И аз се каня да го взимам. Нека някой притежаващ този модел или подобен изрази мнението си относно винтоверта.
Ето клипче с тест на винтоверта: https://www.youtube.com/watch?v=jqhtLxW0opM&t=387s
И аз искам да си го купя,но мога да отида на 27-ми и едва ли ще има налични,предполагам ще свърши още на 26.
Тук е по скъп с 20лв. а в Германия го продават за (50Е)100лв. ,както беше писал един колега по горе.Защо така ни цакат тук не мога да си обясня :? ?
dim4ev - помощник
Имам стария 18 v с удара. Мн съм доволен. Има лек луфт в патроника, но като цяло е добре.

За разтегателния ласт за врата някой ?
hakama - специалист
Ще ме цакат с топла бира...ай сиктир! :butthead:

https://www.lidl.de/de/search?query=+Spannbereich

Какво мислите за магарето - искам нещо сгъваемо и функционално за апартамента. (някой ако го има да каже колко кг е горе долу). Това дето ще го пускат- не му схващам идеята. :?
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 106

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: