Най - вълнуващия въпрос зимно време.
bai_bradyra написа:
Трифоне пусни му таблицата ( не твоята, а новобранската :lol: ), да стъпи на някаква основа , а оттам нататък опитно според инсталацията и обстановката. Сори пак от телефона съм..
Брадърс, за идеята, пускам му я, ма дали има нужда да си разбутва настройките?!! Така, както обяснява нещата, перфектен е. Само цветът, на котела, сочи бедна смес..... пък Анди са заигра....
markoscbr - специалист
Трифонов бедна смес на въздуха или на пелети , ако променя на 3,2,1 мощност на вентилатора и сек.на пелети да подава и да почива сами оборотите ще се нагласят ли според тези настройки ,като че ли имам някаква представа вече след гледане на клипчета ютуб и сравнявам с мойта софтоерна версия ще пробвам ,аз си записах моите настройки само остава да гледам и аз тъпо ли остро ли та да си ги запази :yawinkle:
markoscbr - специалист
Анди на нощната смяна цялото ръководство преглеждам и чета не видях да пише обороти на вентилатора такива каквито казваш 1400,1350 и подобни четири цифренни числа няма приятелю #-o
Марко, само въздухът е много. За това говори светлият цвят на котела. Вече ти писах за това и те посъветвах да намалиш процентите вентилатор. Другите са добре, щом при зададени 70 , крепи 62.....но трябва на всички степени. Брадъра няма как да знае каква е тягата на комина и пелетите ти какви са, че да напише проценти вентилатор да смята таблицата. Това с газанализатор или на око. Зарад единия въздух, гледай що нещо са написа!
Това ти го писа и Анди, но той е още млад и буен, иска сичко да види, да бутне.
Анди, ши прикади, кайш. Мислех да не му куца тайминга- на 21 статичен, да дигна ли малко? Със спецялни пелети карам.
Марко, до тука съм в тази тема. Има си специално за Грейко.
Успех!
markoscbr - специалист
благодаря Трифоне, тази вечер като тръгне коткето го почвам

Тема "разход на пилетни горелки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: