• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
piteriv - специалист
Здравейте-пак съм ас. От Шумен съм и за жалост никъде в града не намерих керемиди Тондах.Ако има някой който знае къде да ги видя в Шумен или поне във Варна.Знае ли някой дистрибутор в тази зона :sad:
MuTeB_ - специалист
Четвърта година вече покрива на къщата ни е покрит с бетонните на Брамак, червените на цвят. Направо ми излезнаха всичките цигари докато ги пренеса 2 етажа до покрива понеже са си доста тежички по 6 в пакет. А за хартията си сложи - все пак един път го правиш и за собствено успокоение.
Хахаха спомням си след като направихме покрива и на първия дъжд как се оглеждахме дали не капе от някъде, но досега да чукна на дърво няма.
evdoki - специалист
piteriv написа:
Здравейте-пак съм ас. От Шумен съм и за жалост никъде в града не намерих керемиди Тондах.Ако има някой който знае къде да ги видя в Шумен или поне във Варна.Знае ли някой дистрибутор в тази зона :sad:
Топливо работят с Тондах
Domashen_maistor - специалист
И аз сложих брамак. Доволен съм, обаче внимавай с детайлите - много са им скъпи (челни капаци, улами и пр.) И не подценявай улуците. Аз вече втора година (първата мина гратис - не течаха) си патя от изпълненията на мангалите :evil: . Пълнят се казанчетата, пропукаха се снадките, не са закопчани както трябва - и нега сега ми говорят за расизъм или подобно :x - Да расист съм и като видиш защо и ти ще станеш! :x :evil:
piteriv - специалист
Здравейте-виж за старото топливо не се сетих :idea: Доколкото разбирам Бармак са си развалили качествот напоследък-прди са били по добри/така се пише по форумите/ :? Капаците смятам да ги подмазвам-с по силен раствор/ пясък-цимент/ и малко оксидна боя няма проблем.Как така се пропукаха снадките-преди да ги калайдисат не ги ли защипаха/прегъвайки ги/една с друга :evil:. MuTeB_ . Повдигал ли си някоя керемида скоро/било,за да смениш било за друго/как е асфалтовата хартия изгоряла ли е-да е станала чуплива,ронлива?Пишат го по форумите,ама ас предпочитам да питам патило :lol:
piteriv - специалист
АААЙ-още нещо--Какво ще кажете за двойната скара-комшията си направи така покрива ,за да се стича водата до улуците.На мене хем ми хареса хем ми се струва някак много нестабилна цялата тази работа :? .Ако някой си е слагал по този начин керемидите моля да сподели! Ще черпя :partyman:
tuninghuman - специалист
evdoki написа:
Здравей,
Минах по твоя път миналата година по това време. На старата къща бяха от прехвалените гледжосани гръцки. За четири години около 20 процента се напукаха. сега на новата съм с македонски на Тондах, досега съм много доволен. Много здрави - капак падна от третия етаж върху земя и остана здрав. Сам си ги редих и ги рязах с шлайф, не забелязах никакви шупли.
Дано съм помогнал
еййй мамка му това за гръцките керемиди много ме натъжава мамка му.
20% ... бахти и грубото количество мамка му!!! evdoki - имаш ли възможност да качиш някоя снимка на покрива. Най-много ми харесват
въпросните керемиди на KOTHALI обаче като чуя такива разкази с ужаси и се натъжавам мамка му - миналата седмица дори добра оферта и цена ми направиха за тях от ГРАНИТИ
timo1 - специалист
И аз ще слагам от гръцките керемиди.
Първия етаж на къщата го изидаха с единички Български!..тия дето останаха за една зима се прревърнаха на купчина глина.За втория взех седмици или осмици Гръцки!..тия дето останаха беха перфектни след зимата....изпечени .здрави,прави.
Намерил съм ги за 1.10лв. на брои гленчосани и въпреки отзивите ще слагам гръцки
тези македонските ги има в една стр.борса,не съм от Шумен и ще се опитам да ти обясня -улицата която отива за топливо първата борса която е на самия булевард казва се GS-строимаркет.Има и цигли и на други производители
  • 1
  • 2

Тема "Помогнете-покрив-керемиди" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: