-penata- написа:Капачето е затворено изчистена е идеално.Може ли някой да качи клип на грейко на което настройките са му както трябва направени и пламъка се смята за добърАз бях три месеца с букови пелети......начално подаване 100 сек(по онзи метод дето се за колко време се пълни 1 литър) и подаване на трета 7сек.
Като минах на иглолистни със същите настройки почнаха да ми падат неизгорели отстрани(обяснявам си го с това, че самите пелетки са някак си по-натрошени и малки и за тези секунди подава повече на главата)......намалих първо трета на 6.5сек...пак падат и после свалих и първото пълнене F load от 100 на 85 и подаването на 6 секунди и сега пада само ситна пепел......верно купчинката дето е в главата стана почти с една трета по-малка и пламъка е по-малък обаче топли екстра......та пробвай един ден да свалиш първоначалното подаване....аз почнах от него, защото още като се пълнеше, преди запалването чувах как падат отстрани сурови пелетки....заслушай се в началото дали чуваш нещо да тропа....още преди да тръгне да се пали