• 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 228
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
paunov - напреднал
здр . някои знае ли какво е AL4 - FAN FAILURE Благодаря предварително
bmahob - майстор
Грешка за димния вентилатор, рестартирай ако продължава звъни на сервиза от гаранционнАТА карта
paunov - напреднал
Рестарт от копчето от зад на камината ли?
paunov - напреднал
имам още няколко въпроса :
вдигнах помпата да включва на 53 градоса да ли е добро решение
bmahob - майстор
няма яд, моята се пуска на 55гр, зад аможе като се изключи да не върти прекалено дълго да охлажда водата :-D
paunov - напреднал
да но сега като се изгаси камината и минава доста време докато водата изтине до 49 градоса за да запали и в стаята се усешта захлаждане имали начин да се избегне това нещо ?
bmahob - майстор
Чакай сега ти палиш и гасиш по вода?
paunov - напреднал
да , значи вмомента настроиките са ми следните Т на водата -54 т на въздуха 26 помпата съм я направил да включва на 53 , ако я направя да модолира по въздух ако изгасне сигорно няма да се запали с часове понеже апартамента е изолиран много добре и ако трябва да се охлади стаята с 4 градоса ще трябвада минат няколко часа
bmahob - майстор
paunov написа:
да , значи вмомента настроиките са ми следните Т на водата -54 т на въздуха 26 помпата съм я направил да включва на 53 , ако я направя да модолира по въздух ако изгасне сигорно няма да се запали с часове понеже апартамента е изолиран много добре и ако трябва да се охлади стаята с 4 градоса ще трябвада минат няколко часа
Ми то това е идеята!!!! Отопляш, гасне и включва след 2-3 часа и така и така :lol:
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 228

Тема "Настройка на пелетна камина Алфа плам 21" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: