Нека намерим най-тънките цени.
пишман_майстор - майстор
Преди години приятел ми каза следното за бош : оглеждаш добре перката на ротора , бяла ли е- бегай от машинката. И да има оригинал нещо с бяла перка ще е изключение.
Но това вече явно не важи много, гледам и на ментетата ( на някои модели ) са с черни перки ( лъскава черна пластмаса, на оригиналните е матов цвета ) и въпреки това пак си личат нещата при оглед, дори и на "докарано" менте , по пластмасите , по кабела и т.н.
Virtex - майстор
"Маркова" техника от обяви от Пловдив или Хасково не бих гледал ( макар че в Хасково има официален представител на някои от марките, но фирмата си пише името ).

Пловдивският "Руски пазар" е пълен с ментета, които се продават чрез много обяви и са все идентични. Хасковските обяви и те са със същите продукти ( да не кажа боклуци ), понеже там има друга фирма, занимаваща се с внос на "техника".

Просто е достатъчно човек да разгледа няколко обяви, за да види, че са идентични, еднакви цени и да разбере, че няма как да има такава 'далавера'. Ако е само една обява да каже човек, че е добро попадение, но при 20 идентични обяви за "оригинални" бошове, макити или девалти на 1/4 от цената ... няма как да е.
plamen6703 - майстор
Преди години по пазарите бяха плъзнали "оригинални" "Щил"-ки резачки за дърва :-D Продаваха се от мангусти и под сурдинка обясняваха, че са крадени от склад резачки :wink: Един съсед ми се похвали, че на голяма далавера е попаднал и грабнал две да си има... за няколко месеца и двете бяха за скрап :partyman:
stan73 - майстор
Нарицателно на руснаците за ъглошлайф е станало "болгарка". Така си наричат и досега всички ъглошлайфи (било то Макита, Бош, Диуолт, Метабо, Айнхел, Парксаид и каквито и да било други) заради предишните ни Елтоси (по лиценз на АЕГ). Нарицателно при тях обаче за менте моторен трион е станало и "цьйганка", заради това, че точно циганите са ги заливали преди време с ментета...
plamen6703 - майстор
В Русия разбраха какво са цигани и цигания като отидоха български цигани да работят в СССР и си доведоха булки рускини в България :-D
Руските цигани нямат много общо с циганите в България. По руските пазари продават предимно черножопый, чурки и т.д... народност няма да споменавам да не засегна някой по етническа принадлежност. Основно измамите по пазарите, които в БГ се вършат от циганските търгаши, в Русия това се върши от "черножопый". Превзели са Русия и са плъзнали навсякъде по градовете. :partyman:
FM STEREO - специалист
Продавам 4броя диоди D 100/300 TYP 05
https://www.olx.bg/ad/diodi-d-100-300-t ... 7fZKT.html
sstefanov - майстор
Ей, не се научихте как става! :-D
bimbaeco - майстор
Един съсед продава бисквит-машина Фройд за 170 лева
https://bazar.bg/обява-19518288/челна-н ... reud-фройд
Машината е много запазена и на добра цена, според мен
Andisi - специалист
Един приятел има няколко машини за продаване в много добро състояние. Това е обявата - https://www.olx.bg/ad/darvodelski-mashi ... 7tGT7.html, има още неща но не ги е качил, пишете му на лично или звънете направо ако ви интересува нещо.

Тема "Добри попадения в OLX - 2" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: