вт авг 07, 2018 10:54 pmben84 написа: Мислиш че зарядно, което има максимален ток 3 ампера не може да зареди "75 амперов" акумулатор ли???Да! Мисля. Мисля, че и доста по-голям ще зареди!
Ако ти не мислиш така, значи мисленето ти е грешно.
вт авг 07, 2018 11:20 pmkuger написа:вт авг 07, 2018 10:54 pmben84 написа: Мислиш че зарядно, което има максимален ток 3 ампера не може да зареди "75 амперов" акумулатор ли???Да! Мисля. Мисля, че и доста по-голям ще зареди!
Ако ти не мислиш така, значи мисленето ти е грешно.
tzetz009 написа:А, нямаме такова намерение, просто си чешем ..... клавиатуритеШ'са избиете , бре !!!
![]()
![]()
![]()
вт авг 07, 2018 6:53 pmiliya_i написа:Явно имаш късмет с акумулаторите или режимът ти на каране е точно толкова, колкото да ги поддържа да могат да завъртят стартера. Колата ти също може би няма проблем с паленето и пали от раз. Щото друго е да пали за секунда, друго е да пали след 5 сек. въртене, а съвсем друго след 10 сек. (тука пред блока имаме един такъв)
Вместо зарядно иди на море. За 400 км по магистралата ще се зареди до макс и зарядно няма да ти трябва.![]()
Карам най-често в режим палене - излизане от гаража - гасене - палене - 3 км. на къси - гасене - 9 часа престой навън - палене - 3 км. на къси - гасене - палене - влизане в гараж - гасене. Зимата в студено време пропъскам гасенето на излизане от гаража. По-дълги преходи - на рядко. При това без да зареждам никога акумулатор ги карам по 6-7 години българските. Най-много веднъж в годината да долея вода.
Та това със зарядното е повече за хора читатели, а не шофьори.
ср авг 08, 2018 11:52 amabracadabra написа: Сега вече 2-3 дни е в колата и показва 12,5V. Карал съм някъде 20-25 км. Може би четките и (или) реле на алтернатора на колата са за смяна, защото преди зареждаше на 13,88 V, а сега на 13,57 зарежда при 2000 об. То и при 1000 е почти толкова -около 13,4.Ти колко искаш да показва на колата , като е изгасен двигателя ? 14 В ли? 12,5 В е нормално.
ср авг 08, 2018 11:52 amabracadabra написа: Благодаря колеги за коментарите и съветите. Хубави амперклещи са скъпи. Повечето от тези под 100 лв. не мерят сила на тока на постоянен ток. Има хубави мултицети, които и за тези пари 90 лв. мерят и прав и постоянен ток, температура, напрежение, съпр.,верига със зумер, диоди... та май някакъв такъв ще купя.12.5 V за акумулатор в покой е напълно нормално, 13.88 V на 2000 оборота е долната граница на заряд и то при включени консуматори. Ако дълго време си карал с такъв заряд, акумулаторът е бил системно "недохранван" и е започнала сулфатизация, която е почти необратим процес. Има едно просто решение, две фарови крушки се свързват в паралел, а групата от крушки се свързва последователно между зарядното и който и да е полюс на акумулатора. В началото на заряда крушките ще светят слабо, в края на заряда ще мъждят или направо ще са изгаснали - обикновено за такъв заряд ще са ти нужни 10-12 часа, но после ще трябва да си оправиш и "динамото", може да са четки, може да е неизправен интегрален регулатор, най-неприятното е ако са "изкопани" колекторните пръстени на ротора, но и това е поправимо.
Колкото до акумулатора. не го заредих много. Май трябваше да го оставя още (аз само 3часа). Зареждането почна със зарядното от 14 и нещо и се вдигна до 14,75 някъде и после почна да пада... до към 14,6 V. И на 3-тия час го спрях. Сега вече 2-3 дни е в колата и показва 12,5V. Карал съм някъде 20-25 км. Може би четките и (или) реле на алтернатора на колата са за смяна, защото преди зареждаше на 13,88 V, а сега на 13,57 зарежда при 2000 об. То и при 1000 е почти толкова -около 13,4.
abracadabra написа:Зареждането почна със зарядното от 14 и нещоТова няма как да е вярно, тези акумулатори в покой не достигат 14V, така че няма как да започне зареждането от 14V. Ако веднага след включването на точно това зарядно, което имаш, си измерил такова напрежение, то това означава, че акумулатора ти е бил напълно зареден преди това или нещо не му е в ред.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: