Мечтата на всяка домакиня
Duke_BG - специалист
пон авг 27, 2018 3:53 pmArhangel написа:
Въпросът е, след като наистина новите са толкова зле като качество, не е ли по-добре да се вземе нещо с транспортен дефект от чужбина или втора ръка? Все пак знам, че определено има разлика между техниката, произвеждана за западна Европа, и тази, която се продава у нас. Някой има ли впечатления от техниката с транспортни дефекти, която се продава на нашия пазар? Как е като качество?
Зависи какво и от къде ще вземеш, но тия с транспортните дефекти няма да намериш на такава цена каквато ти написах ( ако наистина са нови и с транспортни дефекти ). Купих си фурна за вграждане AMICA с тр. дефект - керамичния плот беше строшен и го нямаше. Мен ме устройваше и фурната си беше чисто нова с книжките и всичко което се полага, с 3 год гаранция и на цена от 360 лв, но с хладилниците нещата не стоят така като цена защото са обемисти и транспорта им качва цената, затова и не карат нисък клас.
grizan1980 - специалист
Колега вземи си Беко, има мисля с 5 години гаранция, не са лоши и все ще намериш за твоя бюджет и място. Имам 2 единия 2,05 м с хладилник и фризер, другия е само с камера, съответно на 3 и 4 години. Доволни сме. Наскоро и бабата си взе един като моя. А за тока ЗИЛ-а на село харчи 10-11лв на месец, а бекото 7-8.....

Тема "Нов хладилник или да поправям стария, но вече доказал се?" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: