Всичко за дърводелството
wanderer - специалист
заглеждам се напоследък по банциг модел БУ 402. ако някой има преки, или дори не толкова преки впечатления ще помоля да сподели. моят ейнхел си работи безупречно, но все пак чугуня е съвсем друго нещо.
PIP - майстор
Не съм работил, но ме викаха преди време да настройвам един 402 , но беше в много лошо състояние и се отказах. Най-важното е състоянието на машината, за съжаление дърводелските машини втора ръка в Бг са в отпадъчно състояние и изглеждат като да са ползвани от говеда, а не от занаятчий. На твое място бих се оглеждал за поне 60см-вия БУ, който се слави с късане на ленти, но с добро балансиране и сваляне на оборотите се решава проблема. Не знам какъв енхел имаш, но не вярвам да има каквото и да е общо с читав чугунен банциг, ключовата дума тук не е чугнен, а читав :sad:
wanderer - специалист
мястото ми е под 2м. високо, няма как да събера голяма машина, а и нямам нужда от такава за моите цели. за съжаление си прав за безобразния вид на голяма част от предлаганите за продаване машини...
mavryt4o - майстор
Какво да му стане на тоя банциг!?Моя 801 го взех след 5 годишен престой на открито.Ами голяма реставрация падна 1кило грес и 1литър нафта.Трета година бичи та дрънка.

Прикачен файл

20181005_123520.jpg

Тема "Банциг БУ 402" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: