Всичко за дърводелството
mavryt4o - майстор
Спазарих си и аз някой машинка.Другата седмица импакт на макита.Някой има ли впечатления за тези byhles модели ли какви са на макита такъв съм заплюл.

Прикачен файл

20181102_122827.jpg
ZEDYCUS - майстор
Честити машинки! Тва DDF или DHP 456 ли е. Баш от него нямам представа имам впечатления от други бръшлес модели. Засега с тях проблеми нямам никакви.
la_bamz - специалист
Честито Мавруде ! Много дървении да сглобиш с машинките ! :drinkers:
nikolson - майстор
Честито и от мен. Безчетковите машини са по-енергоефективни, т.е. дърпат толкова ток, колкото трябва на машината в момента, защото няма четки за смяна на поляритета, а се управлява от електроника. А Макита наложиха безчетковите акумулаторни машини.
И лазерче гледам.
Chefo77 - майстор
Честито и от мен, много бързо да си избият паричките!!!
mavryt4o - майстор
От еконта дирeктно на обекта.Стотина видии завих 150мм без забележки.Модела не е безчетков за щатския пазар XPH01.Единствено за нивел нямах и се молих на тоя и на оня еее вече няма да го правя.Втора ръка е но бачка си.Питах за безчетковите ей тоя съм хареса https://www.olx.bg/ad/makita-xdt-13-bez ... 7ApiU.html
wanderer - специалист
честито и от мен. ще се родиш с импакта. имай предвид че модела който си харесал няма скорости.
mavryt4o - майстор
съб ное 03, 2018 3:00 amwanderer написа:
честито и от мен. ще се родиш с импакта. имай предвид че модела който си харесал няма скорости.
Ей ще ме набуташ 50лв.https://www.olx.bg/ad/makita-dtd-154-im ... 7xDew.html Добре де нали е с плавен спусак.Не съм пипал такова чудо каква е разликата при работа с такъв с скорости и такъв без!?
wanderer - специалист
съб ное 03, 2018 8:21 ammavryt4o написа:
Ей ще ме набуташ 50лв.
  • ааа не, само го споменавам ако си го пропуснал. да, спусъкът е плавен, но при тези със скоростите допълнително се дозират оборотите и броя на ударите най общо казано. имам преки впечатления точно от dtd 154. много стегната, компактна и мощна машина. работя основно в дърво на 1 и 2 скорост, рядко на трета. сравни и си прецени за себе си дали да дадеш пари за тази екстра. аз предпочитам да я имам
http://www.makita.bg/tool/21006/DTD153Z.html
http://www.makita.bg/tool/21006/DTD154Z.html
ZEDYCUS - майстор
По добре да се набуташ ако питаш мен. Спусъка е достатъчно точен и чувствителен, но за панти и леки работи е удобно ограничената сила.

Тема "Кой какви дърводелски хубавини смята да си закупува/направи?" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: