Здравейте, предстои ми закупуването на котел и се двоумя между тези две марки. Насочил съм се към тях, защото мисля да ползвам слънчогледови пелети и като гледам на тези две марки горелките могат да се ползват без проблем за целта. Бихте ли дали мнение коя горелка и съответно котел бихте предпочели. Всякакви съвети ще са ми от полза.( гледах на БИСОЛИД някаква промоция котел, горелка бункер и още някои екстри и като цена идва с около 1000лв. по евтино от грейкото).
вт ное 20, 2018 6:58 pmadovet написа: Здравейте, предстои ми закупуването на котел и се двоумя между тези две марки. Насочил съм се към тях, защото мисля да ползвам слънчогледови пелети и като гледам на тези две марки горелките могат да се ползват без проблем за целта. Бихте ли дали мнение коя горелка и съответно котел бихте предпочели. Всякакви съвети ще са ми от полза.( гледах на БИСОЛИД някаква промоция котел, горелка бункер и още някои екстри и като цена идва с около 1000лв. по евтино от грейкото).Добре де, къде прочете, че горрлка на Ерато гори безгрижно слънчоглед? Дай мнения, не рекламни матряли!