Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте, предстои ми закупуването на котел и се двоумя между тези две марки. Насочил съм се към тях, защото мисля да ползвам слънчогледови пелети и като гледам на тези две марки горелките могат да се ползват без проблем за целта. Бихте ли дали мнение коя горелка и съответно котел бихте предпочели. Всякакви съвети ще са ми от полза.( гледах на БИСОЛИД някаква промоция котел, горелка бункер и още някои екстри и като цена идва с около 1000лв. по евтино от грейкото).
вт ное 20, 2018 6:58 pmadovet написа:
Здравейте, предстои ми закупуването на котел и се двоумя между тези две марки. Насочил съм се към тях, защото мисля да ползвам слънчогледови пелети и като гледам на тези две марки горелките могат да се ползват без проблем за целта. Бихте ли дали мнение коя горелка и съответно котел бихте предпочели. Всякакви съвети ще са ми от полза.( гледах на БИСОЛИД някаква промоция котел, горелка бункер и още някои екстри и като цена идва с около 1000лв. по евтино от грейкото).
Добре де, къде прочете, че горрлка на Ерато гори безгрижно слънчоглед? Дай мнения, не рекламни матряли!
вт ное 20, 2018 8:29 pmfilmatoplo написа:
Грейко.
А стига бе!
Господи Бог мой, это не может быть!
Филме, ти го срази.
brassSob - специалист
Определено Greyko! Иначе ако вземеш Bisolid качи една снимка на бункера.
filmatoplo - майстор
Не 1000 , после 2 ще си избие .Днес смених 2 вратопрозореца с ПВЦ дали ще стане по топло :) .Ха ха -днес по погрешка се сдобих с горелка Бисолид - ще я подменя утре , в Еконт объркали 2 поръчки -моята отишла в Поморие :lol:
вт ное 20, 2018 8:39 pmfilmatoplo написа:
Не 1000 , после 2 ще си избие .Днес смених 2 вратопрозореца с ПВЦ дали ще стане по топло :) .
Като сложим и асансьорната врата, нямат изхарчване пелетите тая зима. Мерло да има!
Ооооо, тва с бисолида е карма. Оня ти дава сигнал да не обръщаш гръб.
Ши дописваш подписа.
filmatoplo - майстор
:? :-D Обещаха в петък да е налична вратата на Хасансьора :wink: Мерло има но настроението се вдига правопропорционално с кръвното, може и да си въобразявам -той апарата китайски :-D 10 дена до луканките :drinkers: .
maistora1965 - специалист
Не 1000 , после 2 ще си избие .Днес смених 2 вратопрозореца с ПВЦ дали ще стане по топло

Ако крушката ти е от старите с нажежаема жичка може и само на нея да се грееш :weedman:
maistora1965 - специалист
вт ное 20, 2018 8:52 pmmaistora1965 написа:
Не 1000 , после 2 ще си избие .Днес смених 2 вратопрозореца с ПВЦ дали ще стане по топло

Ако крушката ти е от старите с нажежаема жичка може и само на нея да се грееш :weedman:
Кво напраих и аз не разбрах.

Тема "БИСОЛИД или GREYKO" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: