Ел. инструментите. Консумативи.
пишман_майстор - майстор
Случайно като ровех в нета, попаднах на едни преходници, предназначени за инструменти Ryobi One+ , като се ползват с него акумулатори, предназначени за други марки безкабелни инструменти Бош, Макита, ДиУолт и др. Някой да си е правил/купувал такова нещо? И ако е купувал, откъде се е снабдил с такъв на поносима цена, примерно за Бош акумулатори?
Примерно клипче
https://www.google.de/search?q=Battery+ ... 09&bih=689
пишман_майстор - майстор
Има едни плочки слайд конзола за Бош , освен нещо такова да "измисля" и да я прикрепя към корпус от издухана батерия за Райоби. Но става малко грозно и стърчащо , освен ако се подреже "корпуса" подходящо , да стане по-прибрана конструкцията. Идеята е, че разполагам с такива добри батерии , но си имам и винтоверт , също и перфоратор работещ с тях ( Бош ) , а когато реша да ги ползвам на циркуляр , реципрочен трион и зеги на Райоби .
Примерна обява за конзола https://www.ebay.de/itm/Adapter-fur-Bos ... 0011.m1850
Virtex - майстор
Това е от 3D принтер и въпроса е колко е здраво. Защото ако закачиш 4Аh батерия и вземе, че го счупи няма да е много приятно.
Има разни готови проекти за 3D принтиране точно за Ryobi батериите, но трябва да се намери някои с такъв принтер и после да се нагласят кабелите/шините (защото с хубаво да са добре направени за по-мощните уреди).

Иначе имам такова DeWALT -> Ryobi и освен, че е голямо и грозно друго неудобство не виждам. Купувано е готово от щатите, тук дали се намира не знам.

Тема "Адаптер/преходник за акумулатор на Райоби 18в ." | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: