Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
:? Май -не.
burner - специалист
Я по-ясно пишете. На 5 януари камината има проблеми. При кого е ходено на 24.12., кой е имал запушен тройник, хич не става ясно.
Ама и онези двамата с гръмналите камини преди време - ни вопъл, ни стон.
brassSob - специалист
Не говоря за госпожата. Просто на шоп споделих за случка. Той говореше за сервизно посещение на Коледа и аз знам приятели с такъв случай.
filmatoplo - майстор
:? Би трябвало -камината на госпожата вече да е ок .Ами чакаме обратна връзка.
dako_5 - напреднал
пон яну 07, 2019 6:48 pmТрифон П.Трифонов написа:
Дако, това дали се отнася за комина на госпожата?
Не можах да разбера какво става , готова ли е не е ли......не знам
krapchev_ - напреднал
пон яну 07, 2019 6:50 pmburner написа:
Я по-ясно пишете. На 5 януари камината има проблеми. При кого е ходено на 24.12., кой е имал запушен тройник, хич не става ясно.
Ама и онези двамата с гръмналите камини преди време - ни вопъл, ни стон.
Незнам дали се отнася за мен,ако не е съжалявам. Но два пъти след това писах. Моята се самозапло два пъти. За сега съм решил проблема с почистване на ревизията над турболаторите на всеки два дни. Все още е неотстранен проблема с паленето което се случва от втори опит. Неможе да се осъществи разлика от 5* между т.дим и т.вода. за която някой беше написал че трябва да е 15 което за мен е немислимо. Относно сервиза Lazar е прав. Дефектиралият шнек ми бе заменен в рамките на 3 часа след обаждането и "нахокан" че несъм се обадил веднага т.е 6ч привечер.
burner - специалист
Онези бяха с изкъртени врати. Не са Грейко.
filmatoplo - майстор
:? Добре че при мен тая логика да сравнява вода и газове я няма ,моето управление Натурелско купено за камина от Натурела .
вт яну 08, 2019 12:26 pmfilmatoplo написа:
:? Добре че при мен тая логика да сравнява вода и газове я няма ,моето управление Натурелско купено за камина от Натурела .
Да бе, жив да та ожали човек, че няма да упрайш и грейковското Натурелче!
filmatoplo - майстор
Тъй де :wink: като стана дума покрай проблема на госпожата наблюдавам как е при мен -управлението хич не му пука каква е разликата между вода газове ,кеф ти днес газовете да са по високи ,кеф ти утре водата по висока -винаги си пали :wink: Номера е да не се случват аномалии като спиране на тока :wink: днес спря по обед ама вай-фая Жената ми звънна и аз и казах да я тури на Стенбай -като се прибрах я включих отново тока бе пуснат :wink: Като има лесно гледам да не експериментирам какво ще стане когато тока спре и след време дойде -щото пусне ли пелети да пали върху жар -не се знае знаели се :feuer: :lol:

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: