• 1
  • 2
Връзката между 2 свята
velsi - Почетен майстор
Да, точно този линк исках да дам, но не го намерих вчера. Браво!

А и гледам търговеца си е прибрал картинката... умен ход. Така като не се знае за какво става дума, може пък да се излъже някой. Наслука, шарани!
solo5 - майстор
точно такива са китайските врати :-D
на мястото където ги видях да ги продават преди 2 години бяха направили разрез, за да се види как са направени
незнам с какъв акъл :lol: щото тоя разрез ме отказа веднага от такава врата, горещо препоръчана ми от един колега :-D
EmoZ - специалист
Sport1.3 написа:
Сложих тази тема тук, защото в нашите апартаменти коридора граничи с външната врата.
Исках да ви попитам за мнения и препоръки за фирми, магизини за метални врати по възможност на прилични цени!
Искам да поставя втора-метална врата, даже идеята ми е ако знаете кои са най-евтините такива, за да сложа просто още една преграда иначе съм наблегнал на сигурността на сегашната врата.
Благодаря предварително!
Най-евтината врата се намира в Люлин - идваш и я взимаш, ако ти хареса, има и каса от 5mm п-образен стоманен профил със широчина 15-16 см (колкото е дебела стената). Касата е срязана на 2 места, аз съм я свалил и не ми трябва - ако не я искаш, вратата я очаква срязване на две, 'щото не влиза в асаньора и на вторични.

Ако се интересуваш ще ти я снимам и ще ти я покажа да не се разкарваш. Не е някаква естетика, да знаеш. :-D

Успех.
sasooooooooo - "специалист"
velsi написа:
Съжалявам ако ти развалям търговията, но това е луда китайска ламарина и който си е купил такава врата е съжалявал после. Не се заблуждавайте и не купувайте този боклук!
неразбрах за коя врата се отнася? Тази на Profi Stroi ли?
velsi - Почетен майстор
За един дето беше влязъл тука да си продава вратите. Той обаче си е променил поста и се губи връзката.
solo5 - майстор
хехе, бях го забравил тоя :lol:
EmoZ - специалист
Спорт1.3 не я ли щеш тая врата дет' ти я подарявам, щот' заминава в коша.

п.п. Има само едно условие - 'зимаш я заедно с касата (касата е прерязана на две места, аз съм я свалял, профила е дебелина 5mm).
Ronin - специалист
И какво като е тънка ламарина и се реже.....с консервена отварячка.....като на повечето апартаменти вратите са шперплатови с блажна сиво-синя боя какво ?? Да не са по хубави от тея китайските......че не ми стана много ясно.....
Аз днес обикалях и не намерих нищо друго освен китайски врати.......Утре пак ще търся....че ми трябва една нова...ще преграждам един коридор...В баумакс .. единствената блиндирана врата(Китайска) за 349 лв...най-скъпата.....практикер същата(пак най-скъпата) пак Китайска 349 лв...само друга шарка......в една фирмичка за врати 430 лв....пак същите китайски.......били с повече изолация...според мен разлика нямаше.......Каква врата и откъде да взема за около 400 лв...от Пловдив ......то просто други няма...за тез пари.....
srceko74 - специалист
velsi написа:
За един дето беше влязъл тука да си продава вратите. Той обаче си е променил поста и се губи връзката.
тоя се подвизава в форума :computer: на "МИСИЯ МОЯТ ДОМ"
  • 1
  • 2

Тема "Метална врата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: