Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
Здравейте, вчера котлето изписа грешка, след едномесечно ползване.Монтирано е преди 10 год., но не е ползвано. След,като го рестартирах, тръгна за 5 мин., загря радиаторите, и пак даде същата грешка. И така няколко пъти. Включих го на режим само подгряване на вода, и до днес работи без проблем. Не знам откъде е купувано. Обадих се до фирмите,които предлагат тази марка, но ударих на камък(... било стар модел, и т.н....) Моля, някой ако знае добър техник или се е сблъсквал с подобен проблем, да сподели.
Благодаря предварително!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Остави търговците, пиши директно на производителя. От опит, това винаги върши работа
Това с производителя си го мислех и аз, но дали ще се справя сам с това , което ми кажат, че трябва да се направи, за да се отстрани проблема? Мисля си, че май по-добрият вариант е някой изпитан техник да открия. Проблемът е , че вече говорих с трима, и никой не иска да се захваща.
ESPACE - майстор
Има един добър техник в Днепропетровск, но при такова обяснение на проблема по добре се обърнете към местната врачка.
Прав сте, забравил съм да напиша, че котлето се намира в гр.София! А проблема е, че котлето работи 5 минути в смесен режим( подгряване на вода и отопление), и изписва грешка 01. Само за подгряване на вода работи вече 2-ри ден безотказно! Налягането в отоплителната система е нормално(1.5)!

Тема "Проблем с газово котле Nova Florida pictor kc24" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: