Никой не знае там сажди ли има ,но при някакви условия не е изключено запалване в кюнеца -ето чувам че се случва тук там  при различни камини .Едно от причината е отлагането на тези сажди от мижаво горене на 1 степен и в изчакване ,работа на ниска температура ,както и не почистен кюнец -тук кога да се чисти е относително -по често по добре
 Никой не знае там сажди ли има ,но при някакви условия не е изключено запалване в кюнеца -ето чувам че се случва тук там  при различни камини .Едно от причината е отлагането на тези сажди от мижаво горене на 1 степен и в изчакване ,работа на ниска температура ,както и не почистен кюнец -тук кога да се чисти е относително -по често по добре   Моята камина Не Грейко знам че трябва да се почистят кюнците обезателно при изгаряне на 1 тон пелети
 Моята камина Не Грейко знам че трябва да се почистят кюнците обезателно при изгаряне на 1 тон пелети   Запалиха се имаше и вятър ,но бях там и реагирах -все отлагах да чистя
 Запалиха се имаше и вятър ,но бях там и реагирах -все отлагах да чистя   ,след някой ден пак трябва да проверя събира ли се нещо ,ще е добре да си погледнете кюнците
 ,след някой ден пак трябва да проверя събира ли се нещо ,ще е добре да си погледнете кюнците   .
  ..gif)