• 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 37
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
phantom_ - специалист
И аз си мислех направо да се изреже(да се заместят отворите) , но няма да стане добре сигурно защото използвам плазма тук и тя не е толкова перфектна, но трябва да се пробва.И да на гърба само надписи сякаш ще е най добре а тея гугутки отстрани :lol: но може би ще дойдат в повече...Затова сякаш отзад логото с името някак само :? . Трябва да ги поръчам и да се облепи една да се види кое как ще изглежда :)
andy_forresite - майстор
Чак сега забелязах, че формата на гърба е като на грейкацията.
В такъв случай, първо, името е дълго.
Второ, ако сложиш името "Phantom SC 40" от едната страна на дисплея, от другата ще е постно. Сложиш ли гугутчето от другата страна на надписа, ще стане претрупано. Дисплеят трябва да е по средата. Той не трябва да се пипа.
Значи, надписът "Phantom" отляво и "SC 40" отдясно. Може да ги разположиш като при първообраза.
На единия страничен панел в долния ъгъл в посока бъдещия котел може да е табелата с характеристиките - колко волта, вата, мощностен диапазон ... А на срещуположния панел на същото място може да лепнеш птичето със същите размери като табелата с х-ките.
phantom_ - специалист
И аз за това мислех

Прикачен файл

received_1992923344168371.jpeg
received_1992923344168371.jpeg (62.43 KиБ) Видяна 2406 пъти
andy_forresite - майстор
Това е единият вариант. А, ти си го прекръстил, добре. Другият вариант е Phoenix както си е и отдолу под него центрирано SC 40. А долу вдясно на мястото на сегашното "SC 40" може залепиш птичето.
Тук вече може да мислиш за цветово съчетание на шрифта спрямо цвета за фон на лепенката. Може да е бял фон с черни букви и някаква заигравка с оранжево или червено. Просто напиши Phoenix в гуглето и дай на изображения. Има много на брой материализирани идеи за начина, по който всеки си представя че е изглеждала тази митична птица и най-вече съчетания от цветове. Гледам спрял си се на тъмно син. Избери 2-3 варианта, опитай как ще изглежда, попитай приятели кой им харесва най-много и оставяш него.
Целта на изображението на птицата феникс е да придаде завършен вид на областта около панела за управление и да създава настроение.
filmatoplo - майстор
Оранжево тип - котел Фероли . :)
phantom_ - специалист
Не мога да го измисля, направо блокирах :lol: Трябва да ги поръчам някъде различни размери и да започна да лепя :lol:
prascho - майстор
Това SC40 е излишно. В крайна сметка, това е модел, който касае мощността. Трябва някъде отстрани да има информационна табела с модел, мощност, напрежение + каквото прецениш. След време като пуснеш 15 или 20кВ, това ще бъде друг модел. Името на продукта трябва да бъде четимо, логото отличително :). На мен не ми харесва изписването на phenix по този начин. Предпочитам, да е по-отчетливо с печатни букви като тези например:
http://www.publicsoftinc.com/Products-Services/Phenix
https://www.justdial.com/Chennai/Phenix ... Z2Y2_BZDET
https://www.phenixuae.com/en/

Трябва да се види как стой въпроса с "phenix" и дали не трябва да добавиш нещо твое. Също така колкото е по семпла птицата, като първи и втори пример по-добре.

Докато четях последните страници от темата ми се завъртя името "дъхът на феникса". Например надпис "thephenix wind" или "thephenix breath" (като втората част е с шрифт половината от първата примерно) на фона на семпъл феникс, като от "publicsoft" логото:). Но това си е мое мнение....

П.П. Думи, които са свързани с четирите елемента са значими. Все пак "Найк" след като влагат балончета въздух в подметката излизат с логото "Nike Ai..r" :) .
LazarGanev - "Велик майстор"
Понеже обсъждането на име зацикли на това Феникс - само да спомена, че името е заето и ще се получи дублаж, който не мисля, че е желан. Във форума от доста години има потребител с този ник, който има фирма с това име, електронна поща с това име и също работи в областта на отоплението - изработва термопомпи от тела на климатици, като бройката, доколкото знам, е трицифрено число на година! Напоследък рядко пише, преполагам поради заетост, та затова е позабравен :wink:
phantom_ - специалист
Ами тъкмо рових из гооглето и излезе само по ник че прави термо помпи. Доста други феникси излязоха като фирми :lol: Не вярвам да е проблем но наистина трябва да е четливо името и по лесно да се произнася. Аз поръчах вече няколко стикера..
prascho - майстор
Не прави нещата отзад напред. Спираш се на конкретно име. Проверяваш в патентния регистър дали е свободно. Вписваш го на твое име (там каквато е процедурата), взимаш хартията (черно на бяло) и след това продължаваш напред. Тази хартия след време ще ти спести доста нерви и пари.
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 37

Тема "Пелетна горелка самопочистваща всегоривна" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: