Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
kozl - майстор
Повечето LED лампи са с ниска мощност, а осветителните тела, които ползваме, не са. Много хора монтират новите си крушки на мястото на стари такива, без дори да се замислят за разликата във ватовете на старите и новите крушки, и количеството енергия, което достига до фасонката.
Преминаването на повече ватове през крушка с ниска консумация е една от най-често срещаните причини за бързото износване на LED осветлението.
Много "компетентно" по джурналистически от тук
Chefo77 - майстор
Само като видя някой да описва как машина или инструмент се "разваля" и ми става ясно на какво ниво е компетенцията му ...
iliya_i - майстор
Може да се е консултирал с консултанта на някой търговец. А търговеца, защо освен крушки, да не продаде и нови тела за тях? Които пускат по-малко ватове към ламбата. :-D
MamaMy - майстор
Тоз "бушон" без малко да изгори :-D
Говоря за собственика
ji4kata - помощник
Прикачен файл:
20190605_093227-min.jpg
Едно много хубаво "подредено" табло :-D :-D :-D Чудо е ,че още не е станало на пепел. Наложи се да изключвам токов кръг заради смяна на осветително тяло,но като видях този кошер :-D предпочетох да разкача ключа за осветлението от колкото да търся в таблото кой предпазител е за осветлението.
kozl - майстор
Кой е предпазителя за осветлението :?
Първо бих почнал с този полувисящия в горния ляв ъгъл :roll:
Ако не стане с него отказвам се :-D
valentino76bs - майстор
чет юни 06, 2019 11:46 pmji4kata написа:
20190605_093227-min.jpg Едно много хубаво "подредено" табло :-D :-D :-D Чудо е ,че още не е станало на пепел. Наложи се да изключвам токов кръг заради смяна на осветително тяло,но като видях този кошер :-D предпочетох да разкача ключа за осветлението от колкото да търся в таблото кой предпазител е за осветлението.
И що разкачи ключа ....?
tzetz009 - специалист
:lol: Винаги ще се намери някой зяпач и върл играч на джобен тенис , който упорито ще иска да Ви "помага" с въпроси от сорта на: " Готово лиЙ ? Да ти светна ли ? 'Неска ШИ стане ли ? Що си лепнал изолирбанд на ключа ? Тъй сЯ угасено лиЙ ? " . Такъв да го нацелиш с клещите .... !

:partyman: :partyman: :partyman:

Тема "ЕЛ. АБСУРДИ" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: