• 1
  • 2
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
itsme! - напреднал
Ще кримпвам неръждаема проволка 4мм. Пресовките са алуминиеви за този размер проволка, точни сравнително малка. Отговорно е. В крайна сметка мога да сложа 2-3 пресовки за по-сигурно
Andri01 - майстор
Ако можеш при прекарване на проволката ,я върни обратно-т.е. я увиваш един път около втулката / вече вътре са 3 нитки,не 2/и тогава я запресовай. Така се самозатяга.
lov - майстор
Ако държиш и на здравината точно тези втулки ги зарежи. Опитвал съм с тях за нищо не стават освен за декорация. Чист мек алуминий и ако нямаш точните камъни за тях нищо не става. Обясних по на пред, пробвай с насрещно заплитане. Прави се за 10-15 секунди кат му хванеш чалъма. Електричарски маншони че са по дебели пък даже и по евтини. Да не говорим че от един се получават две муфи щото е дост по дълъг и се реже на две. И пак е по дълъг от две такива втулки. При полученото заплитане се получава кръгла форма и само надяваш маншончето да скриеш краищата. Така натоварването не е само на самия машон, а се поема в по голямата си част от заплетенето въже.
itsme! - напреднал
Така ?
Прикачен файл:
Untitled.jpg
Untitled.jpg (27.9 KиБ) Видяна 1243 пъти
  • 1
  • 2

Тема "Кримпване" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: