Нека намерим най-тънките цени.
kozl - майстор
ср юни 05, 2019 7:42 amChefo77 написа:
Ти луд ли си, на мен в гъза ми бърка този звук. Няколко пъти съм бутал в ръцете на колега перфоратора само и само да не го чувам ...
Тва е некво профи изкривяване и непоносимост към по-висока честота. :-D
За разведряване:
Иде към мен джитчкажия с вибрационна бормашина да се жалва, че не мое да пробива бетоня, а бармашината я включил на вибрация. Тва де ми направи впечетление ВЕДНАГА :shock: :shock: :shock: бе че ползваше неква червена бургия. :? Ба не бех виждал такива цветни бургии, а то се оказа, че пича въртел с бургия за метал докато я изчервил :shock: И дупките не стаат :x
Па он не знаеше, че освен вибрационна бормашина му требат и други бургии. А при строшения му перфоратор има само един вид бургии, а за първи път му се налага да ползва бормашина вместо перфоратор и резултата е червена бургия :lol:
Само се чуда ся промоция, инструменти, уреди и техника - намирам да има, ала нищо лидълско в тея постове та дали мода нема ги врътне некъде другаде на околофорумно може би?
kozl - майстор
ср юни 05, 2019 7:57 amzz_stefanov написа:
вт юни 04, 2019 3:49 pmstefanjor написа:
вт юни 04, 2019 3:05 pmPassa написа:
Каква му е цената на този 12 волтов перфоратор ?
Няма и 100 лв. :)
Поредното нещо за което е нужно да се ползва по голяма батерия, има я като артикул, а те го продават с малката. Сега ще започне търсенето и, а тя ще е произведена в бутикови количества... и така всичко се повтаря.
Да вземе някой да сметне за колко ударчета по 1J енергия има в тая батерия (другите загуби ще ги мислим после), че ме мързи :)
Моите груби сметки са за 10 минути работа и после на заряд.
А в сервиза провери ли за батерии. Поне за старите модели вече си купих от там. Но мисля, че имаше и за по-новите Х серии. Големи не видях, но повече малки и те така ще тежи по малко уредо.
zz_stefanov - майстор
Имаше ги по рафтовете до скоро, да видим дали са останали още. :)
Всъщност, аз ще пропусна поредното акумулаторно чудо.
EDI - майстор
Мисля да взема рендето, че имам да напасвам едни дървени конструкции /греди и други подобни едри неща/ и да подготвям дървен материал, ще ми дойде идеално за работа на място и над глава.
animi2006 - специалист
Здравейте! Утре пускат зеге в Лидл. Някой има ли впечатления от уреда? Жена съм и много не разбирам точно от зеге. Иначе имам саблен трион и винтоверт пак от същия магазин и съм супер доволна, та се чудя трябва ли ми и зеге и дали това става за нещо. Ще го ползвам на вилата да си майсторя разни неща.
plamen6703 - майстор
Зегето не е за подценяване, даже е писано за него в темата за инструментите от Лидъл, ако проявиш интерес и погледнеш може и за други инструменти от Лидъл да получиш информация.
Успех! :partyman:
pastora - помощник
пон юни 03, 2019 3:48 pmzz_stefanov написа:
пон юни 03, 2019 3:11 ampastora написа:
Някой да сподели мнение за такера от миналата събота ? :?:
Също и за зегето от четвъртък?
И компютъра за напояване от предстоящата събота?
Предишния програматор беше добър, ползвам го трето лято. За тоя ще видим, че и е по евтин.
Само един отговор. Никой друг ли няма впечатления от изброените продукти?
burkov - специалист
И аз съм писал за това зеге. Много проблеми ми създаде. Лазера е крив, шината е като кашкавал и не се застопорява. Регулатора на оборотите е пълен боклук.
animi2006 - специалист
ср юни 05, 2019 5:56 pmburkov написа:
И аз съм писал за това зеге. Много проблеми ми създаде. Лазера е крив, шината е като кашкавал и не се застопорява. Регулатора на оборотите е пълен боклук.
Точно за това зеге,което пускат утре ли става въпрос, понеже не е съвсем евтино, а негативните мнения като че ли са за някакъв по-евтин модел?
Andri01 - майстор
Взех такова ,когато го пуснаха първия път. Върнах го: режеше на криво,лъча беше изместен с 2мм. Смятам да взема пак и дано този път да не съм Марко Тотев :) Ако не - пак ще се връща!!

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: