Най - вълнуващия въпрос зимно време.
brassSob - специалист
вт юни 04, 2019 10:36 pmRumen89 написа:
вт юни 04, 2019 10:20 pmbrassSob написа:
вт юни 04, 2019 10:18 pmRumen89 написа:

Вие ме карате да пиша за моя котел. Аз имам тема къде да го коментирам не искам да засягам рекламния мартетинг. Но не всичко се държи от банда дистрибутори. Нито лично!
Е поне си имат дистрибутори. Гледам твоите обява са пуснали в сайта им, че не вървят нещата.
Точно такива като тебе където лъжат майките и бабичките за продукт който едва ли струва и 1000 лв да им вземете парите. Трябва да се ограничат такива като теб и още няколко човека защото правите реклама и то не платена.
Ти нищо не каза, по-точно нищо не написа. Какви майки, какви бабички? Какво имаш против жените? Мислиш ги за глупави и необразовани ли?
Rumen89 - специалист
вт юни 04, 2019 10:14 pmТрифон П.Трифонов написа:

Не Румба, не се подигравам. Има още Х ове в уравнението.
Общо взето, къф да е пелетарник, под 15000, ни мой ма впичатли.
Пък и на скъпия ни искам да му мъкна пИлетити.
Спасявай света!
Вие ме карате да пиша за моя котел. Аз имам тема къде да го коментирам не искам да засягам рекламния мартетинг. Но не всичко се държи от банда дистрибутори. Нито лично!
Е поне си имат дистрибутори. Гледам твоите обява са пуснали в сайта им, че не вървят нещата.
Некви без парични парнаджий по цял ден в мазето си търсят оферти за работи. И като ми дойде в нас и види къщата и си вика е тука ударих кюравото..... Един вече беше затварян в мазето дакато не смени горелката.
Rumen89 - специалист
вт юни 04, 2019 10:43 pmbrassSob написа:
вт юни 04, 2019 10:36 pmRumen89 написа:

Точно такива като тебе където лъжат майките и бабичките за продукт който едва ли струва и 1000 лв да им вземете парите. Трябва да се ограничат такива като теб и още няколко човека защото правите реклама и то не платена.
Ти нищо не каза, по-точно нищо не написа. Какви майки, какви бабички? Какво имаш против жените? Мислиш ги за глупави и необразовани ли?
Изместваме темата. Ако искаш нещо да ми кажеш на лично.
kalin72 - майстор
Чудесно, Румене, нека да ти е кеф с котела и горелката.
Само че не мисли, че тук са само дистрибутори, гледащи да си продадат стоката. 80% сме крайни потребители на Грейко, и защото сме доволни, затова и споделяме.
brassSob - специалист
вт юни 04, 2019 10:44 pmRumen89 написа:

Некви без парични парнаджий по цял ден в мазето си търсят оферти за работи. И като ми дойде в нас и види къщата и си вика е тука ударих кюравото..... Един вече беше затварян в мазето дакато не смени горелката.
Да направим така. Идваш утре в офиса и магазина. Виждаш склада и няколко завършени държавни поръчки - две училища, старчески домове, общински сгради и др.Ако е така сваляш си горелката и ми я подаряваш. Ако аз лъжа повече един пост няма да напиша.
gnt69 - майстор
вт юни 04, 2019 10:01 pmRumen89 написа:
За теб винаги моя го чистя за 3мин. И една прашинка няма.
Чакай малко да се разгори и затлачи, ти оня ден го взе, запали го за час и вече почна да го чистиш. Нали не си го взел да го чистиш.
Аз моя съм го взел да ме топли.
andy_forresite - майстор
вт юни 04, 2019 9:40 pmТрифон П.Трифонов написа:
Анди, Аз съм с 27ца. Преди малко показах.
Твоя Грейко мога да го накарам да зачерви бузите с вентилатор на 3%.
Сичко може, ама дай да говорим за работа при нормални условия!
Знам какъв ти е котела и какво си преправил по него. Аз говоря за фабричен бош, ползван няколко години на кюмюр и вдигнат на кутия без други доработки. Нали няма да си мерим котлите :) Не твърдя че експерт 20 е най-доброто. Не, не е най-доброто, но мен ме устройва. С голяма коминна тяга и без "напружинване" вади солидни градуси. И не виждам какво им е на условията. Имаш студена котелна вода, студени радиатори и отворени термостатични глави. Тази вода все трябва да се сгрее. Дали ще е зимата или сега термометърчето на кюнеца показва едно и също. В крайна сметка аз не се включих за да показвам и доказвам каквото и да е. На мен ми трябваше котел, с който радиаторите да греят без прекъсване цял ден (понякога и нощ), разходът в пари да ми е по джоба и по възможност температурата към комина да е в приемливи граници. Постигам го с този котел, така че съм доволен.
Пък който го влече нека горелката се пали по 5 на ден и ту да са му топли радиаторите, ту студени; нека развива 80 в "буфера". Аз нямам и 59-62 градуса по дисплея на управлението са ми достатъчни без значение колко е студено. Тези термостатични анджаклами дет съм ги наслагал са за т`ва - да регулират дебИта според потребностите от топлина индивидуално по помещения.
stridata - специалист
Аз нещо не схващам, каква е драмата?
brassSob - специалист
ср юни 05, 2019 10:40 amstridata написа:
Аз нещо не схващам, каква е драмата?
Ако питаш за личната му драма на Румен е, че преди седмици, да не кажа месеци търси мнение за котел. Една сурия народ му препоръча Грейко. Той викнал някой си, който му казал висока цена и Румен тръгна на война със виртуални дистрибутори. Румене така ли е? Относно избора ти за котел - уважавам го, нямам наблюдения и не мога да кажа мнение за работата му. А ти за Екзотика как изкара мнение не знам.
stridata - специалист
Ясно! Само не разбирам кво търси в тая тема като хейти? А какъв котел си е взел?

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: