• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 19
Монтаж, топло и звукоизолации.
нед апр 21, 2019 9:11 amvalentino76bs написа:
А защо фугите не са подредени една под друга през ред?Пестене на материал или?
Нямаше значение шарката(тъмните ивици не са фуга а е шарка всъщност) и да - със сигурност щеше да ми трябва още един пакет паркет. Пък и е по-лесно, парчето което съм си играл да изрежа право на края на едния ред, да го сложа каквото е като начално на следващия.
Последна промяна от normalno_siv на нед апр 21, 2019 4:23 pm, променено общо 1 път.
nanobanano - специалист
Някои харесват разчупено, някои харесват симетрично. Важното е да не е едно към гьотере
здравей те налепих вибран за да изправя стените и шпакловах с лепило фибрана мисалта ми е с това лепило мога ли да лепя ламината благодаря предварително УНЕВЕРСАЛНО СТРОИТЕЛНО ЛЕПИЛО GENERAL.PURPOSE ADHESIVE FOR THE BUILDING INDUSTRY УСЛ така се казва немога да ка4а
cholev - майстор
Заеби. Тоз' egger click ми разказа играта. Пичове това за под не знам как е, ама за стена с лепило пълно порно. Не е възможно да се направи 'кат' при хората.' И драмата е че на стаята на съпругата. :? Осигурени са ми следващите н- години весели преживявания :-D .
Екипа измислил патентованата клик егер система да гори в ада :x
Chefo77 - майстор
Системата на ЕГГЕР си е ОК, ама нашите внасят 47-о качество. Имал съм проблеми само с 12-ката им, мнооого бой иска.
Следващият път питай за стена какво да гледаш ;)
valentino76bs - майстор
Моя под го направих с егер джъст клик и като почнах спазвах инструкциите ...абе нещо като лодка взеха да стават още първите редове.В указанието никъде не дават "чук".Един приятел вика иска бой тоз ламинат и развалихме няколкото реда и като го запуках и импрегнатор му сложих восъчен. Много красиво стана абсолютна симетрия тип стълба. Застъпка 1/4 точно никаква фира остана само 1 ламел абе много точно го сметнах и стана сълза :)
Та чукане му е майката иначе не ляга......
cholev - майстор
вт юни 18, 2019 6:23 pmvalentino76bs написа:
.. с егер джъст клик и .. развалихме няколкото реда и ..
Да де - ама на стената с лепило как да ги развалиш :-D .
Втората половина на стената горе долу я докарах. Почнах с зачистване клика на късата страна с променлив резултат и достигнах както в интернет ръководството цял ред наведнъж- да де ама това за стена иска десеитина човека да държат, а аз сам :-D . Е две дъски на тази стена по следната технология= слагам първата и кова горе в ляво пирон (монтирам отгоре надолу) ; монтирам късата стена на втория панел и усуквам дъската и бутам нагоре да (уж) кликне (понякога става) кова по краищата.
Следващата стена ще я почвам отдолу.
А предната година с нормален клик как благо сложих 6 стени без една издънка :?
valentino76bs - майстор
А защо отгоре почна каква е логиката на тез мъки? Според мен от долу е по добре 1000 пъти само трябва да сметнеш да ти излиза горе цяла ламела което за мен е по добре.И друго ... този ламинат на снимката по горе( с климатика дето е) е нареден едно към гьотере! Лично за мен това е грозно при условие ,че има 4стр. фаска(и не само) !При условие ,че се реди на стена и има няма 10 квадрата да го наредиш така е меко казано тъпо но ...въпрос на вкус и икономия... :)
radius - майстор
Ти нали видя, че това не е фаска, а шарка. На кой както му харесва, аз обичам симетрията, но нямам против и на хаотично редене, стига наистина да изглежда като случайно.
valentino76bs - майстор
Да той човека писал ,че е "шарка"....Аз бих се съобразил със симетрия на шарката понеже тя изпъква но прав си кой както си иска.А може тука и шарката да е на различни места на ламела и тогава става една...
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 19

Тема "Ламинат на стената с монтажна пяна???" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: