Мечтата на всяка домакиня
burkov - специалист
нед авг 25, 2019 10:35 pmLazarGanev написа:
Смята, че захабява дрехите. Наистина излизат много груби и твърди и сякаш наистина изтъняват бързо. Със стария Силтал не беше така, ама служи 22 години и го изхвърлих работещ. Не знам ако взема сушилня дали няма да се подобри положението, но тя иска да сменяме и пералнята. Ама наистина не се знае на какво ще се попадне :?
Сушилнятя помга за мекота. Кърпите ако не минат през сушилня са си груби. За изтъняване не мога да преценя.
krasi92 - майстор
Между бош и горение боша е по добър но и ценово по висок. Ако се включиш в парите вземаи от немското. Ако не робуваш на марката има достатъчно съвети от колегите.
zz_stefanov - майстор
пон авг 26, 2019 6:32 pmkrasi92 написа:
Между бош и горение боша е по добър но и ценово по висок. Ако се включиш в парите вземаи от немското. Ако не робуваш на марката има достатъчно съвети от колегите.
Какво му е немското на боша в този ценови клас, разминах се да купя един такъв и съм доволен, щото имах възможност да видя що за стока са.
LazarGanev - "Велик майстор"
пон авг 26, 2019 6:53 pmzz_stefanov написа:
Какво му е немското на боша в този ценови клас,
Ако изключим средния ценови клас, които се правят от Бжигож и Кржищоф, във високия и ниския ценови клас уредите са еднакво немски, тъй като се сглобяват от Хасан и Мехмед, без значение дали в страната на баба Меркел или дядо Ердо :-D
съб авг 24, 2019 5:11 pmplamen6703 написа:
Тази пералня е с дълга гаранция https://zora.bg/product/aq83l-09-it но гледай да не отървеш магазина от тоя кютюк!
Перални от тази марка https://www.technopolis.bg/bg/Peralni/P ... W/p/681604 рядко влизат в сервиз за ремонт, но гаранцията е обикновена.
Тази https://www.technopolis.bg/bg/Peralni/P ... W/p/687482 заслужава внимание, малко повече са парите, но купуваш качествена пералня с 5 години гаранция и няма да я чуваш като работи!
Успех! :partyman:
Бат Пламене, ще взема тази https://www.technomarket.bg/peralni/aeg ... 35#reviews дано не ми изгорат паричките че ще се пръсна от яд.
plamen6703 - майстор
Много добър избор, ако я купиш през сайта печелиш и "резерв" да прецениш дали да я задържиш или да я върнеш обратно на търговеца в определения от закона срок без да дължиш обяснения :)
Парите ще ти изгорят със сигурност, ако ги хвърлиш за цигари! :partyman:
Определено БОШ, но вече от БОШ до БОШ има разлика тъй че еввтиният бош може би е като този на GORENJE като качество..

Тема "Коя марка перална да изберем Бош или Горене" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: