Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Hoвoceлckи - майстор
На етапа са шпакловани с PVC ъгли и откапи. Не ми допадат плочки и ламарина. Челата също ми се ще да са гладки, да не са с общата мазилка. Основната възможност е фасаген. Някой да подскаже нещо друго? По-гладко и лъскаво? Ламарината като визия ми допада, основно се притеснявам от шума при дъжд. Та си мисля за блажна боя ...?

Прикачен файл

IMG_20190830_110516_HDR.jpg
naster - майстор
Всякаква боя ще се излющи. На нашия вход ги обърнахме и боядисахме с фасадна боя, за няма 2 години се излющи. Алуминиев перваз или ламаринен, по размер. Шумът се редуцира със самозалепваща лента отдолу, която е подобна на тази под иноксовите мивки. Като пореста гума е и няма да дрънчи или кънти при дъжд.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Боя за пътна маркировка. Лепне върху всичко, нищо не я събаря. Тонират я. Малко врътка е полагането, че супер бързо съхне
Hoвoceлckи - майстор
Е ... благодаря ви, но малко ми закъсняхте. Вече намазах с фасаген и свалих скелето. Чапара, казваш ще хване добре върху шпакловка? А върху фасагена?

Тема "Боядисване на подпрозоречен корниз" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: