Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Здравейте.Някой знае ли къде мога да намеря жив райграс на парчета.Трябва ми 2-3 парчета,за да поставя на терасата,за да науча кученцата ми да ходят там по нужда,зимния сезон.Понеже всяка зима е тегаво в студа с изкарването навън,а памперси не вършат работа,искат си тревичка.
plamen6703 - майстор
Напиши в търсачката тревни чимове https://www.google.com/search?client=fi ... thF1RI9CL0 и според това от кое населено място си ще търсиш вариант! :partyman:
Lutchezar - майстор
Не е добро решение. Памперси за бебе кучета в банята в краен случай. Дребни породи направо си пикаят на сифона без да ги учи някой...
Да не говорим за чистенето на фекалий от трева на балкона. И няма начин да не попива и да не се омирисва.
Моя опит сочи- който иска брада, си има гребенче.
Не е хубаво да се наказват така животинките. Какво означава "тегаво"?
Взел си си животинка, ще си се грижиш!
Седма година гледам куче в къща с двор. Кучето е домашно. Живея предимно сам, като работата ми е 24/72. През лятото няма проблем. Зимата не мога да оставям вратата отворена и джакуза си ходи на сифона, в банята,като всяко добро куче. Проблемът е, че като се прибера в 8.30, кажи-речи до обяд проветрявам. Вратичка за куче, на входната врата, би решила проблема.
В случая- на вратата на терасата. Остава да си научите стоката да ползва вратичката и терасата, стига да я почиствате редовно, за да не ви отвъдят съседите.
Успех и разум!

Тема "Жив райграс" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: