Вашето лично помещение
Здравейте! Мислите ли че си заслужава да се похарчат толкова пари за матрак и кой е най-добър за подобна сума?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пон сеп 23, 2019 3:30 pmмастер написа:
Здравейте! Мислите ли че си заслужава да се похарчат толкова пари за матрак и кой е най-добър за подобна сума?
Ако си броиш парите - Не, не си заслужава :lol:
Добре дошъл
plamen6703 - майстор
пон сеп 23, 2019 3:30 pmмастер написа:
Здравейте! Мислите ли че си заслужава да се похарчат толкова пари за матрак и кой е най-добър за подобна сума?
Заслужава си до последната стотинка да се дадат повече пари за качествен матрак!
Качествените матраци са от пенолатекс, няма мемори пяна, пружини...няма допълнителни "екстри". Ако искаш пробвай с търсачката да напишеш български матраци - гр.Бяла, да не ти давам линк, че току-виж излезе, че си правя реклама на фирмата :wink:
Ако приемаш съвети, не си купувай матрак по интернет, пробвай на място да избереш твоя матрак, ти ще спиш на него и на теб трябва да ти е удобен!
Успех в избора! :partyman:
naB4o - специалист
Аз също имам пенолатексов матрак 164/190 за около 550-600 лв беше с две възглавници. Доволен съм от него, а съм продавал и пробвал матраци с бонел, дунапрен, покет спринг и еднолицеви и не са ми били по-удобни. Ако ще е с вдигане спалнята, е важно да е здрава подматрачната рамка, аз заложих на подсилена с гъсти ламели от една фирма около Софийско. Разбира се и яки амортисьори и добро изпълнеие на леглото.
За 1000 лв дормеота и китайски магнифлекси, аз не бих дал, колкото и жената да искаше.
Благодаря на всички отзовали се дотук - смислени и полезни съвети - благодаря! Специално точно за пенолатекс чувам за първи път (което не означава нищо - просто уточнявам). Иначе, бях се спрял на този (може би и възглавница) https://casper.com/uk/en/mattresses/casper/ но ме притенсява това че не мога да го пробвам (въпреки че би трябвало да мога да го върна без проблеми в 100-дневен срок) - някой има ли идея възможно ли е някъде да се пробва такъв в България и имате ли представа дали е добър, заслужава ли си, или по-добре някой от тези, които вече препоръчахте?
plamen6703 - майстор
По какви критерии се спря на този матрак? :partyman:
nikolov333 - майстор
Матрак се пробва като спиш на него, а не знам в кой магазин дават да се преспива.. :-D :lol: :lol: Иначе само с полягане не става качествена проба.. :idea:
lov - майстор
Всеки си има някакви критерии за удобство и най вече за твърдост на матрака. Но с годинките и ставните болежки, колкото е по твърд по добре. От всички предлагани матраци у нас само тези в Бяла са в час и с този параметър. Иначе по рекламите всичките ти обясняват колко били мекички. На мен ми се налага честичко да сменям леглата и да спя където сваря та отдавна съм си направил своя избор. Към настоящия момент нямам легло с нещо друго освен от пенолатекс по къщите дето имам. Общо са 6 такива матрака. Като основния дето ползвам съм си го поръчвал специално да е с най голяма твърдост.
Дет се казва не са излъгали хората, че най големия им недостатък е че водят до пристрастяване. Това с пристрастяването не съм го измислил аз. :)
Държа да поясня че нямам нищо общо с фирмата но съм им клиент почти от 30 години. И първия им матрак не е мръднал до сега въпреки че е ползвам почти 20 години интензивно а аз съм доста над стоте оки.
wanderer - специалист
+1 за пенолатексовите матраци на Екон - Бяла. Обаче дори и преспиването не е критерий. На мен ми беше малко...."странно" като спах първите 3 - 4 вечери на пенолатексов матрак, но после разбрах какво е да се наспи човек истински. Последния го купих миналата година, а първия сега на коледа прави 9 години, и не е мръднал. Всичките ми са такива, и по мои препоръки са купени още 5 от приятели и роднини......Ех ако ми плащаха за рекламата... :-D
lov - майстор
Един от малкото случаи дето да избереш Българското и никога да не съжаляваш.

Тема "матрак за 1000 лв-кой е най-добър" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: