pipbel написа: Айде чао засега, трябва да приготвям куфарите, вдругиден тръгвам за в къщи.Опа, докторе! За колко време ни напускаш? Пак ли за месец?

pipbel написа: Айде чао засега, трябва да приготвям куфарите, вдругиден тръгвам за в къщи.Опа, докторе! За колко време ни напускаш? Пак ли за месец?
Domashen_maistor написа:Гледам тавана е май от PVC ламели, поне този на снимките. Те мен не ми харесват (въпрос на вкус), и затова питах за ГипсоКартон (ГКДомашен М,- ама кой да чете) на тавана на мокрите (бани тоалетни и др.) и затова става въпрос за хидроизолация, щот ако и да е зелен все пак е хем гипс, хем картон
. Пък по тавана плочки нема да редя, май
![]()
pipbel написа:Малко късно се намесвам, но... При мен на външните стени имам селитрон, прешпаклован 2пъти с лепило за топлоизолации и гопсова шпакловка. Здравината в момента е като на хоросановата стена!което ще остане като ефект е неравностите по стените причинени от децата.Е те за това не се бях сетил, мерси![]()
![]()
Ако нещо ще ме откаже това ще е причината...![]()
![]()
Поне спалнята обаче навсякъде ще я направя с депрон (там лапета няма да щъкат)
А иначе - нищо ново не смятам да съм изобретил
Domashen_maistor написа:Не че те разбрах какво казваш.Именно, ама някак по-ми харесва от ламелите и хънтър-а. Та се чудя да рискувам ли? Вярно не с латексова запечатка
а с мазилка (в случая силиконова), ама се тая (от гледна точка на парите)
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: