Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Стефан - майстор
Велси, имах в предвид, че голяма част са млади хора, които не са учили поезия.
sasooooooooo - "специалист"
В училище щеш, не щеш учиш поезия, друг е въпросът да ли ти допада и дали я разбираш...
Стефан - майстор
Райна написа:
"И мойте ПЕСНИ все ще се четат..." Иван Вазов.... Вапцаров е друга работа "Живот ли бе да го опишеш..."
Това е "История" :lol:
Последна промяна от Стефан на чет сеп 17, 2009 8:51 pm, променено общо 1 път.
bager - специалист
Тук, така и не си пролича кой, какво е учил в училище!
И мойте песни,(грешки в случая) не е от Вапцаров, а от Иван Вазов!
А иначе колегата е стигнал до правилните изводи, макар и късничко. Окото лъже, а меракът и нетърпението подвеждат!
Успех по-нататък!
Опс, Райна вече го е написала.
LazarGanev - "Велик майстор"
Въй, и аз съм от "аудиторията" :ops: :lachtot:
sek.1 - специалист
Никога строителните дейности не са ми били сред любимите но не знам аз ли съм кърък или по голямата част от така наречените майстори в строителството (с риск някой да се обиди) за нищо не стават. На времето викнах един такъв прехвален и скъпо платен да ми направи на вилата две стълбища по пет стъпала (отливане на стълбите и търкана мозайка) оставих му всичко необходимо и си отидох на следващата седмица като му видях работата едва не получих инфаркт. Нямаше две еднакви по размер стъпала в нито една възможна плоскост естествено му вдигнах един лют скандал накрая го хванах за гушата и го изхвърлих. Пет минути по късно вече летях с колата със 160 километра към София за да взема от работата голямото Хилти и да му бутна "майсторлъка". Имам снимки от къщата на сестра ми където "майстори" успяха да искривят външна бетонена колона на 3 метра с повече от 20 сантиметра. Да не говорим за дребни пропуски като такива че забравиха при правенето на кофражите да оставят отворите за канализационните тръби и комина та после трябваше да се къртят отвори и други "дребни" неща. И всичко това при положение че има перфектно начертани чертежи ама някой трябва да може да ги чете.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Споко, на мен тук ми пише "майстор", щото ми е опадала косата от масторски майсторлък. Не обичам, но ми се налага да разбирам и да майсторя.
Впрочем, аз съм човекът с най-криво направените бани. Нямам силите на solo5 да събарям и наново и си ги имам....

всичко започна, с това, че изгоних кофражиста... ми наряза ми мастарите!
tyrnokop - специалист
torbalan, браво за начинанието било то и неуспешно. Опитът се трупа както от успешните, така и от неуспешните проекти. И най-вече браво, че споделяш.
torbalan - Дървен философ
е, чак неуспешно не е...

уплътних винтовете на покрива с полиуретан и сега не тече изобщо ;)
от всичко това ме притесняваше най-много...
Стефан - майстор
torbalan написа:
уплътних винтовете на покрива с полиуретан и сега не тече изобщо ;)
от всичко това ме притесняваше най-много...
Без да се обиждаш, за мен това не е добро решение. Пяната е хигроскопична. Покривните ти панели са прекалено тънки, и при сняг ще провиснат. Помисли за допълнително укрепване, ако все още не си го направил.

Горното го казвам съвсем добронамерено.

Тема "моите грешки..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: