• 1
  • 2
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
colyo - специалист
Колеги не знам за вас , но аз съм обиколил доста хотели и навсякъде са с душкабини под предлог че слагат "хартиени" врати и да не се измятат . Пробвали ли сте да си измиете краката в душкабина? Почти винаги си удрям главата и псувам. Та за това мисля че идеята е прекрасна, пък била тя и неволно сътворена. С една завеска се решава всичко, най много за да не си обръщате ноктите от ръбчето може да се направи по полегато, под 45 градуса примерно с някакви фризчета, за да стои по-добре.
firecock - напреднал
Не не, Ц!!! Аз съм си фен на душ кабината! Аргументите са следните: 1. Душ кабината изолира помещението от влага и така то се запазва като сухо помещение един вид - (голямо удобство за една домакиня), а и за всеки който влиза непосредствено след като някой преди него се е къпал! 2. Колкото и студена да е банята, най-мното на 2-та 3-та минута, в душ кабината се създава своеобразен микроклимат - демек става топло и комфортно (говорим за обикн. душ кабина - параван)! За затворените и парните е ясно! 3. Мн. по-лесно е за майстора, да хоризонтира пода, а не да прави наклони (така банята се прави по-бързо и изглежда мн. по-добре)! 4. Правил съм 5-6 бани като тази (с по-ниско корито и всички после са съжалявали, че не са си сложили душ кабини! Квито и завеси да се слагат, все от някъде си пръска вода! 5. От чисто естетична гледна точка, душ кабината изглежда мн. по-добре от висящи найлони!
P.S. Аз съм 184 см. 90 кила и се чувствам супер комфортно в овална душ кабина 90х90 см. Единствения проблем е ако решите да правите секс в подобно съоражение (все пак сексът под душа е класика)...;) Става, но е малко тясно! Най-добрия вариант е с гадже джобен формат! И двата варианта са тествани - вторият е по-добър :-D
colyo - специалист
За мен най-голямата класика си е вана и отделно душ. Естествено без теснотията на душкабината.За сушинка кандисвам и на стъклена плъзгаща врата но при всички случаи около душа поне 1,5х1,5м.
chapara - майстор
Ето Ви как се прави viewtopic.php?f=4&t=30378 :wink:
ArturDent - Почти Безобиден
Ето го и моето решение за "душ-кабина"
Прикачен файл:
IMG_3796.jpg
Прикачен файл:
IMG_3851.jpg
А това е проекта
Прикачен файл:
BathRoom_02.jpg
Прикачен файл: