Stauffenbert написа:Здравейте купих си една ударно пробивна бормашина с обикновен патронник до 13 мм 1000 вата двускоростна моля Ви запознайте ме до колко мм отвор може да пробива в бетона на първа степен около 860 ли се пробива бетон. свредла качествени кои са.Ако може някой да ме запознае който ползва такава.Благодаря ВиОтвор в бетон не по голям от 8 мм и то зависи какъв е бетона,но не си заслужава да мъчиш машинката тя е за всичко друго освен за бетон.Ако не ти се налага само за 2 3 дупки може но за повече си купи перфоратор или къртач с опция пробиване.
Stauffenbert написа:Здравейте купих си една ударно пробивна бормашина с обикновен патронник до 13 мм 1000 вата двускоростна моля Ви запознайте ме до колко мм отвор може да пробива в бетона на първа степен около 860 ли се пробива бетон. свредла качествени кои са.Ако може някой да ме запознае който ползва такава.Благодаря ВиЗа няколко дупки и то малки става и за тухли горе долу. За пробиване в бетон е задължителен sds патрон или по точно перфоратор. Вашата vs бетона няма шансове . Съжалявам.